Quantcast

Utrechte dėl teroristinio išpuolio grėsmės sulaikyti du įtariamieji

Nyderlandų centriniame Utrechto mieste policija antradienį vakare areštavo du įtariamuosius per operaciją centrinėje geležinkelio stotyje, surengtą dėl teroro akto grėsmės, pranešė Belgijos ir Olandijos žiniasklaida.

Kaip skelbiama Belgijos laikraščio „La Derniere Heure“ portale, po neilgai trukusios policijos operacijos Utrechto stotis vėl buvo atidaryta.

Policija nurodė, kad buvo sulaikyti du asmenys.

Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad Utrechto stotis buvo uždaryta ir evakuota dėl pranešimo apie teroro akto grėsmę. Taip pat buvo sustabdytas traukinių eismas.

Nyderlandų geležinkelių bendrovė nurodė, kad buvo įtarta sprogdinimo grėsmė, kai vienas vyras pagrasino traukiniu važiavusiems žmonėms. Į stotį buvo skubiai pasiųstos gerai ginkluotos policijos specialiosios pajėgos ir gelbėtojai. Kaip pranešama, agresyviai elgęsis įtariamasis mėgino pasprukti.

Incidentas Utrechte įvyko tvyrant padidėjusiai įtampai po ankstesnę dieną Austrijos sostinėje įvykusio teroro išpuolio. Vienos centre mažiausiai vienas džihadistų judėjimo „Islamo valstybė“ šalininkas pradėjo šaudyti į gatvėse buvusius žmones ir mažiausiai keturis jų nužudė bei keliolika sužeidė, kol buvo nukautas policijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Dvigubi standartai, vakarų šalių išskirtinumas. Kai gabalais sukapojo Chašogi arabai, savo ambasadoje, pas turkus, neįvedė jokių sankcijų JAE. Jie dar ir Žmogaus teisių organizacijoj dalyvauja)))

ane?

ane? portretas
Kol tie vyrukai mušasi su rusais, kur nors Libijoje, Sirijoje ar dar kokioje kitoje pekloje , jie vakarams yra kovotojai, kai tik jie atvyksta pas juos ir ima pjaustyti galvas ir šaudyti žmones , jie tampa teroristais. Keistos metamarfozės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių