Quantcast

Uraganas „Zeta“ jau nusinešė 6 gyvybes JAV

Uraganui „Zeta“ pasiekus pietinę JAV dalį, žuvo mažiausiai šeši žmonės, pranešė vietos žiniasklaida ketvirtadienį. Taip pat daugiau nei 2 mln. žmonių liko be elektros.

Trečiadienio naktį pietinę Luizianos valstiją pasiekęs uraganas „Zeta“ atitiko antrosios kategorijos uraganą, o vėjo greitis vietomis siekė 175 km/val.

Remiantis Poweroutage.us portale, kuriame fiksuojami elektros tiekimo trikdžiai visoje šalyje, paskelbta informacija, Luizianoje, Misisipėje, Džordžijoje ir Šiaurės bei Pietų Karolinose ketvirtadienį tam tikrą laiką be elektros liko daugiau nei 2 mln. žmonių.

Dėl galingo uragano gubernatoriai valstijose paskelbė nepaprastąją padėtį, o prezidentas Donaldas Trumpas atšaukė rinkimų kampanijos renginį, ketvirtadienį turėjusį įvykti Šiaurės Karolinoje.

Daugiausia žalos pridaryta Luizianoje. Vėjai plėšė nuo namų stogus, o potvynio vanduo vienoje teritorijoje suniokojo tris pylimus. Luizianoje vienas žmogus žuvo jį nukrėtus elektrai.

Ketvirtadienio vakarą uraganas „Zeta“ susilpnėjo ir tapo atogrąžų ciklonu.


Šiame straipsnyje: uraganas zetaJAVLuiziana

NAUJAUSI KOMENTARAI

Astronomas 41-jų tremtinys Romualdas Zubinas

Astronomas  41-jų  tremtinys  Romualdas  Zubinas  portretas
ĮMINUS PER 450 ĮVAIRIAUSIŲ KULTŪRŲ ŠALTINIŲ, BUVO ATRASTI TREČIASIS IR KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIMAI ! ŠIE ATRADIMAI NE TIKTAI PRANEŠA - KADA?, KAS? IR KODĖL? VYKO?, BET IR TAI - KAS IR KODĖL VYKS ATEITYJE! ŠALTINIAI, TAIP PAT, PRANEŠA IR TAI, - KAD IKI ŠIO TŪKSTANTMEČIO PABAIGOS VANDENS LYGIS ŽEMĖJE PAKILS PER 20 METRŲ VIRŠ DABARTINIO LYGIO! TAI TODĖL, KAD ŠIAURINIS ŽEMĖS AŠIGALIS NUOLAT KRYPSTA Į SAULĘ! TODĖL ŠIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE NUOLAT KILA ir KILS KLIMATAS!!!!!!

Grandrapi so vid 19

Grandrapi so vid 19 portretas
O mes galvojome, kad gyvybes nusineša tik kovidas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių