Quantcast

Ukrainos pietuose – didžiulė Rusijos karių ataka

  • Teksto dydis:

Rusų kariai pradėjo raketų ataką Ukrainos pietuose – nusitaikyta į privačius namus ir uosto infrastruktūrą, skelbia UNIAN.

„Ukrainos pietuose buvo surengtas didžiulis raketų smūgis. Taip pat panaudoti lėktuvai iš Juodosios jūros. Odesos srityje užsidegė privatūs pakrantės kaimų pastatai. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo. Įvykių vietose dirba gelbėtojai“, – rašoma pranešime.

Tuo pat metu į Mykolajivo sritį rusų kariai taikėsi oro gynybos sistema „S-300“ iš laikinai okupuoto Chersono srities. Kliuvo automobilių turgui ir kitoms atviroms priemiesčių zonoms. Informacija apie nuostolių mastą ir aukų skaičių tikslinama.

Pasak Nikolajevo regiono karinės administracijos vadovo Vitalijaus Kimo, ryte prieš Nikolajevą buvo pradėta didžiulė raketų ataka. Laimė, žmonės nenukentėjo.

„Liepos 26-osios rytą buvo įvykdyta didžiulė raketų ataka prieš Nikolajevą. Pirminiais duomenimis, nuo šaudmenų bei jų skeveldrų nukentėjo infrastruktūros objektas ir autotransporto įmonė. Apie aukas anksčiau nepranešta. Detalesnė informacija tikslinama“, – sakė jis.

V. Kimas taip pat pažymėjo, kad į šio miesto apylinkes skrenda iš oro paleidžiamos raketos. Be to, buvo bandoma atsitrenkti į miesto uosto infrastruktūrą.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojedidžiulė atakaraketų ataka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių