Quantcast

Ukraina pareiškė protestą Rusijai dėl konsulato Sankt Peterburge darbuotojo užpuolimo

Ukrainos užsienio reikalų ministerija pareiškė protestą Rusijos užsienio reikalų ministerijai dėl pasikėsinimo nužudyti Ukrainos generalinio konsulato Sankt Peterburge darbuotoją.

„Užsienio reikalų ministerija pareiškė protestą dėl pasikėsinimo nužudyti generalinio konsulato Sankt Peterburge darbuotoją. Rusijos teisėsaugininkai neužkirto kelio užpuolimui ir veiksmingai nesureagavo į jį. Reikalaujame atlikti visapusišką tyrimą ir nubausti kaltininkus, taip pat užtikrinti Ukrainos diplomatinių įstaigų apsaugą“, – antradienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė URM atstovas Olehas Nikolenka.  

Ukrainos generaliniame konsulate Sankt Peterburge nežinomas vyras užpuolė Valstybės sienos apsaugos tarnybos kariškį, vykdžiusį užduotis, susijusias su Ukrainos diplomatinių įstaigų užsienyje apsauga. Užpuolikas sužalojo pasienietį peiliu. 

Paaiškėjo, kad užpuolikas yra Rusijos pilietis. Jis sulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
akivaizd i globalistu provokacija stengiantis supriesinti slavu tautas su gudais nepavyko tai haholus kirsina papirke asocialus;;[[]]

nuomonė

nuomonė portretas
pilna Rusija, jai priešiškų šalių kontorų, varytų jas lauk ir būtų ramiau, o dabar kas ten žino, ar tai provokacija ar tyčinis nusikaltimas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių