Quantcast

Tragiška avarija JAV: žuvo abu britų grupės „Her's“ nariai

  • Teksto dydis:

Abu britų indi roko dueto „Her's“ nariai žuvo per eismo nelaimę Jungtinėse Valstijose, į kurias buvo atvykę su koncertiniu turu, penktadienį pranešė jų įrašų bendrovė.

Stephenas Fitzpatrickas (Stivenas Ficpatrikas) ir Audunas Laadingas (Odinas Lodingas) žuvo kartu su savo vadybininku Trevoru Engelbrektsonu trečiadienį pakeliui į koncertą Kalifornijoje, nurodė įrašų bendrovė „Heist or Hit“.

„Su didžiu liūdesiu pranešame jums, kad Liverpulio grupė „Her's“... tragiškai žuvo per eismo nelaimę ankstyvą trečiadienio, kovo 27-osios, rytą, kai vyko į koncertą Santa Anoje Kalifornijoje“, – rašė bendrovė.   

„Visi esame sugniuždyti“, – pridūrė ji.

Tai buvo jau antrasis grupės koncertinis turas Jungtinėse Valstijose, skirtas pristatyti debiutinį albumą „Invitation to Her's“.

S. Fitzpatrickas iš Anglijos šiaurės vakarų ir A. Laadingas iš Norvegijos susipažino studijuodami universitete Liverpulyje.  

„Jie buvo šilti, geri, linksmi žmonės“, – rašoma „Heist or Hit“ žinutėje socialiniame tinkle „Facebook“, kurioje „Her's“ vadinama „viena mylimiausių ir daug vilčių teikusių Jungtinės Karalystės grupių“.

„Amerikoje jie koncertavo tūkstančiams juos dievinančų gerbėjų. Jiems buvo labai svarbu susitikti su savo gerbėjais ir kartu leisti laiką“, – rašė bendrovė.

Pirmadienį „Her's“ feisbuke paskelbė savo paskutinę žinutę: „Vaikinams jau beveik metas namo. JAV turas vyksta kaip sviestu patepta. Šįvakar per saulėlydį laukia karštas pasimatymas su Didžiuoju Kanjonu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių