Quantcast

Tik per plauką nuo mirties: „Tesla Model 3“ nufilmavo į automobilį šaudantį pamišėlį (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

„Tesla Model 3“ vairuotojas Tenesio valstijoje tikrai nesitikėjo sulaukti tokio išpuolio – šalia jo privažiavęs visureigio vairuotojas ėmė šaudyti.

„Tesla“ automobiliai turi vadinamąjį „Sargo“ režimą („Sentry Mode“). Jis naudoja autopiloto kameras, kad užfiksuotų galimus išpuolius prieš automobilį. Šios kameros, išdėstytos aplink visą automobilį, dažnai pastebi įvairius vandalus ir net vagis. Be to, jos gali veikti ir kaip labai geras automobilinis vaizdo registratorius.

Tačiau šio „Tesla Model 3“ vairuotojas tikriausiai nemanė, kad jo elektromobilio kameros užfiksuos ne šiaip kokį eismo įvykį, o tikrų tikriausią išpuolį šaunamuoju ginklu. „Model 3“ apvažiavo GMC visureigį, o po kelių mylių vėl jį pamatė. Elektromobilį pavijęs visureigio vairuotojas pro atvirą langą paleido bent keturis šūvius. „Model 3“ savininkas džiaugias išvengęs sužalojimų ir teigia, kad nežino, kodėl buvo pasikėsinta į jo gyvybę. Turint omenyje, kad visa kelionė buvo užfiksuota automobilio kamerų, galime tikėti vairuotoju, kad incidentas nebuvo išprovokuotas.

„Tesla Model 3“ nėra neperšaunamas automobilis, tačiau vairuotojui pasisekė – dvi kulkos įstrigo vairuotojo durelių užrakte. Dar viena pataikė į galinio lango varikliuką, o viena perskrodė duris ir įstrigo galinėje sėdynėje.

Aišku, vaizdo medžiaga buvo perduota policijai ir ji netrus surasti nusikaltėlį. Užpuolikas tikriausiai nežinojo, kad yra filmuojamas. Jo laukia dideli kaltinimai – beprotiškas jo elgesys galėjo nusinešti žmogaus gyvybę (nežinoma, ar jis to ir siekė).

„Model 3“ buvo nemenkai apgadintas – automobilio remontas kainuos 8,3 tūkst. dolerių. Reikės naujų durelių, sėdynės, dažų. „Tesla Cybertruck“ tokiam išpuoliui būtų geriau pasiruošęs – jo kėbulas ir net langai yra neperšaunami mažo kalibro ginklams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirkite

Pirkite portretas
tik teslas, tik jos apsaugo gyvybes, reklama blt.

Aktualijos

Aktualijos portretas
Čia vadinasi neturiu ką rašyt, nes viskas visur įdealu.

Anonimas

Anonimas portretas
Saude bezdzione?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių