Quantcast

Šveicarijos policija „Nespresso“ fabrike konfiskavo 500 kilogramų kokaino

Šveicarijos policija ketvirtadienį pranešė, kad iš kavos pupelių siuntos, pristatytos į „Nespresso“ gamyklą, konfiskavo daugiau nei 500 kilogramų kokaino.

Gamyklos Romone, vakariniame Šveicarijos Fribūro kantone, darbuotojai pirmadienį pranešė pareigūnams apie paslaptingus baltus miltelius, rastus kavos pupelių maišuose, pranešė policija.

Kavos kapsulių gamintojo, priklausančio Šveicarijos maisto milžinei „Nestle“, darbuotojai „iškraudami ką tik atvežtus kavos pupelių maišus aptiko neaškios baltos medžiagos“, pranešė Fribūro policija. Policijos tyrimas parodė, kad medžiaga buvo kokainas. Per kratą penkiuose konteineriuose, „tą pačią dieną atgabentuose traukiniu“, buvo paimta daugiau nei 500 kilogramų šio narkotiko“, pridūrė policija.

Policija teigė aptvėrusi gamyklą per operaciją, kurioje dalyvavo ir didelis muitinės pareigūnų būrys. Talpos, kuriose buvo narkotinių medžiagų, buvo izoliuotos, kad medžiaga neužterštų gamyklos produkcijos, sakoma pranešime. Pradinis tyrimas parodė, kad siunta kilusi iš Brazilijos.

Policija pridūrė, jog nustatyta, kad konfiskuoto kokaino grynumas yra daugiau nei 80 proc., o jo vertė gatvėse viršija 50 mln. Šveicarijos frankų (48 mln. eurų). „Atrodo, kad narkotikai buvo skirti Europos rinkai“, – sakė policija.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Valdziazmogei bijo tautos balso uztai uzblokoja kai kurios komentarus bijo vargoliu runkeliu Sita valdzia ira PARAZITU VALDZIA!!!

kodel

kodel  portretas
kodel karo propagandos straipsniuose komentarai isjungti ? bijot ka tauta pasisakys uz sankcijas valdanciaju klanuj ?

Įpratusieji

Įpratusieji portretas
Vartojantieji Dirba Kariauja Viską Daro Tik duokit Dozę Vėl ir vėl Neduosit? O...tada jie kariaus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių