Quantcast

Per susitikimą su S. Šoigu – įtartinas V. Putino elgesys: kelios detalės išduoda rimtą ligą?

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Rusijos prezidentui susitikus su gynybos ministru Sergejumi Šoigu, konferencijos vaizdo įrašą mačiusiems žmonėms kilo įtarimų dėl Vladimiro Putino sveikatos, skelbia „Newsweek“

Socialiniuose tinkluose paplito šio susitikimo nuotraukos ir vaizdo įrašai. Nors Kremlius nurodė, kad V. Putinas ir S. Šoigu susitiko aptarti Rusijos karinės strategijos siaubiamame Mariupolyje, Rusijos prezidentas atrodė keistai.

Žiūrovų dėmesį patraukė tai, kad V. Putinas kalbėdamasis su S. Šoigu kėdėje sėdėjo į ją sukritęs, susikūprinęs ir įsikibęs į stalą.

Pastaruoju metu netrūksta spėlionių, kad Rusijos prezidentas serga. Viena iš numanomų diagnozių – skydliaukės vėžys. Tačiau Kremlius paneigė, kad V. Putinui balandžio pradžioje buvo atlikta su skydliaukės vėžiu susijusi operacija, pranešė „The Moscow Times“.

 

 

Apie Rusijos prezidento išvaizdą pasisakė twiteryje ir „The Kyiv Independent“ reporteris Illia Ponomarenko.  „Ar man tik taip atrodo, ar V. Putino sveikata tikrai prastėja sulig kiekviena karo Ukrainoje diena? Nuo vasario iki šiandien, matau drastišką skirtumą“.

Buvusi Jungtinės Karalystės parlamento narė Louise Mensch taip pat spėjo, kad V. Putinas gali slėpti ligą.

„Panašu, kad V. Putinas serga Parkinsono liga. Vaizdo įraše galite pamatyti jį įsikibusį į stalą. Visa tai tam, kad nesimatytų jo drebančios rankos. Jis negali sukontroliuoti ir savo kojos judinimo“, – socialiniame tinkle rašė L. Mensch.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVladimiras Putinassveikatakonferencijaligaserga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių