Quantcast

Sunkiai suvokiamas žiaurumas Londone: motina mirtinai subadė dukrą

  • Teksto dydis:

Wimbledono magistratų teisme atversta tragedija pasibaigusios šeimos byla, kai Pietų Londone, Mitcham rajone 35-erių motina Sutha Sivanantham kaltinama mirtinai subadžiusi savo penkerių metų dukrą Sayagi. Policiją iškvietę kaimynai negalėjo patikėti šiurpiu vaizdu, kurį išvydo šeimos namuose.

Pasak kaimynų liudijimų, birželio 30 d. jie išgirdo vaiko klyksmą, o įlėkę į šeimos namus daugiabutyje, jie išvydo leisgyvį vaiką, kraujo klaną ir kruviną peilį, skirtą pjaustyti duonai. Šalia jos – ir sunkiai peiliu sužeistą mamą.

Kaimynai taip pat tvirtino, kad niekuomet nebuvo gyvai matę tokio siaubo, todėl net keletas jų kreipėsi į medikus dėl patirto šoko.

Mergaitė ir mama buvo skubiai medikų sraigtasparniu išgabentos į ligoninę. Deja, atvykus į ligoninę, medikai nebegalėjo išgelbėti vaiko gyvybės, todėl buvo užregistruota jos mirtis, o kritinės būklės mama buvo skubiai paruošta operacijai, kuri truko daugiau nei penkias valandas.

Tuomet kraupaus nusikaltimo tyrėjas Justin Howick teigė, kad bandoma kuo skubiau išsiaiškinti, kodėl šeimos namus sukrėtė tokia šiurpi nelaimė ir kas iš tikrųjų įvyko. Tačiau jau tuomet buvo kalbama, kad nėra ieškomas joks kitas įtariamas asmuo.

Šeimos kaimynė – NHS darbuotoja Elsa Gonzales tvirtino iškart supratusi, kad mergaitės gyvybę bus sunku išgelbėti.

„Kai išgirdę klyksmą visi suskubome bėgti prie šeimos namų, viduje pastebėjau moterį tik su apatiniais ir visur aplink kraują. Atrodė, kad jos pilvas – su gilia durtine žaizda. Surinkau pagalbos numerį, tuo tarpu dar bandžiau tikrinti, ar mergaitė kvėpuoja, tačiau buvo tiek daug kraujo, ji jau buvo leisgyvė“, –pasakojo kaimynė.

Po operacijos išgyvenusi mergaitės motina sulaukė negailestingų kaltinimų dukters nužudymu. Jai gresia ilgi metai kalėjime.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/londone-motina-mirtinai-subade-dukra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vel juodasikniai kelia bangas...

Anonimas

Anonimas portretas
Tegyvuoja babajai ir pindosai, jie svarbiausi Europoje! :D

#

# portretas
Dresiruok, renk tuos gyvulius kaip tik norį, vis tiek gyvuliais liks...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių