Quantcast

Šri Lankos sostinėje driokstelėjo naujas sprogimas, žuvo du žmonės

  • Teksto dydis:

Viename Šri Lankos sostinės Kolombo viešbučių sekmadienį driokstelėjo naujas sprogimas, nusinešęs mažiausiai dviejų žmonių gyvybes, pranešė policijos atstovas spaudai.

Prieš tai šalį sudrebino šeši sprogimai – trijuose prabangiuose Kolombo viešbučiuose ir vienoje sostinės bažnyčioje, dar vienas – bažnyčioje netoli Kolombo esančiame Negombo mieste ir šeštasis – vienoje bažnyčioje Batikaloa mieste, esančiame rytinėje šalies dalyje.

Policijos atstovas spaudai Ruwanas Gunasekera (Ruvanas Gunasekera) pareiškė, jog naujasis sprogimas įvyko Kolombo pietiniame Dehivalos priemiestyje esančiame viešbutyje.

Per jau septynis Šv. Velykų sekmadienį šalį sukrėtusius išpuolius, policijos duomenimis, žuvo daugiau kaip 150 žmonių ir keli šimtai buvo sužeisti.


Šiame straipsnyje: Šri Lankasprogimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek dar vakaru salys toleruos islama? Islamas=TERORISMAS ir privalo buti paskelbtas teroristine organizacija ir uzdraustas vakaru salyse taip kaip daug metu yra padaryta Japonijoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Puikiai muslimai pasveikino prisikelusi zudokrikscioniu ,,dievuli,, Cha cha cha ....Pirma Paryziaus Notre-Dame, dabar fejerverkais.... Kas toliau? Kuo pradziugins Vatikano Antikristo draugai muslimai rytoj?

...

... portretas
Įdomiai dievulis prisikėlęs veikia... :/
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių