Quantcast

Šiurpu: žirafa sutrypė vienerių metų mergaitę ir jos mamą

Pietų Afrikos Respublikoje – skaudi nelaimė. Žirafa sunkiai sužalojo 25-erių metų moterį ir mirtinai sutrypė jos vienerių metų vaikelį.

 


 

 

Apie tai rašo mirror.co.uk.

Mama ir jos dukrelė buvo užpultos trečiadienį, spalio 19 dieną, kai atvyko į „Kuleni Game Park“ gamtos rezervatą. Jis yra netoli Durbano miesto.

Žirafa sutrypė šešiolikos mėnesių mergytę ir jos mamą. Nukentėjusiosios buvo skubiai išvežtos į ligoninę. Nepaisant gydytojų pastangų, mergaitės išgelbėti nepavyko, ji ligoninėje mirė.

Jos mama patyrė rimtus sužalojimus ir buvo paguldyta į ligoninę. Pranešama, kad moters būklė labai sunki, tiesiog kritinė.

PAR policija pradėjo tyrimą dėl vaiko mirties.

Žirafos gali užaugti net iki šešių metrų aukščio ir sverti 1,2 tonos. Užpuolę žmogų, šie gyvūnai gali vienu smūgiu jį mirtinai sužaloti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Visose užsienio valstybėse yra pažymėta kur negalima eiti. Ir ten gyvenantys žino, kad juos gali nubausti . Straipsnis iš kažkur nukopijuotas ir ne viskas parašyta.

Gyvūnas gerai jaučia, kas

Gyvūnas gerai jaučia, kas portretas
Yra nereikalinga ir kenkia. Žirafa suskaičiavo, kiek išsigimėlė su vaiku žalos atneš ir padarė socialinės higienos veiksmą. Dėkui žirafa už ryžtą ur išmintį .

O

O portretas
Kokio velnio eiti, ne į savo teritoriją?!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių