Quantcast

Prieš 17-metės lietuvės žūtį Šiaurės Airijoje – lemtingas sutapimas: pasisakė ir šalies ministrė

  • Teksto dydis:

Antradienį Šiaurės Airijoje žuvus 17-metei lietuvei, koledžo direktorius, kuriame mergina mokėsi, papasakojo apie ją daugiau. Apie tragišką įvykį pasisakė ir pirmoji šalies ministrė.

Kaip jau rašyta, avarija, per kurią žuvo tautietė Kamilė Vaičikonytė, įvyko Omago mieste, magistraliniame Doogary kelyje, balandžio 30 d. 21.50 val. Kartu su lietuve automobilyje važiavo ir 19-metis jos vaikinas. Jis taip pat neišgyveno.

St Ciaran koledžo direktorius Paulas Lavery sakė, kad 17-metė buvo bendraujanti ir pamėgta bendraamžių bei mokytojų. Sužinoję apie tai, kad abu jaunuoliai per avariją žuvo, koledžo bendruomenės nariai, pasak direktoriaus, buvo sukrėsti. Juos konsultuos kritinių incidentų reagavimo komandos specialistai.

„Mintimis esame su K. Vaičikonytės artimaisiais“, – BBC kalbėjo P. Lavery.

Pirmoji Šiaurės Airijos ministrė Michelle O'Neill sakė, kad avarija, nusinešusi dviejų jaunų žmonių gyvybes, yra „verianti širdį“. „Nė viena šeima nenusipelno patirti tokio sunkiai pakeliamo ir neįsivaizduojamo širdies skausmo“, – apgailestavo ji.

Tautietė vos prieš dieną iki tragiškos nelaimės dalyvavo socialinėje akcijoje, skirtoje atkreipti dėmesį į šį probleminį A5 kelią, kad pagaliau būtų pradėti jo atnaujinimo darbai. Nuo 2006 metų čia žuvo 50 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakrante

Pakrante portretas
Kada tu anonime prisiplosi,laukiu nesulaukiu ?

Nesuprantau nieko kaip ten mąsto

Nesuprantau nieko kaip ten mąsto portretas
Tai kas kaltas, blogas kelias, vairuotojas ar pasirinktas jo greitis. Bet pagal straipsnį kaltas kelias. Lietuvoj pox kaltas pats turi važiuoti nors ant 30km/h, kad ir leidžiama 90 bet kelias kratinys duobių.

Po šimts

Po šimts portretas
> Anonimas ................... Kokios dar sankcijos? Putiną ir jo rašistinę gaują teisti reikia už vykdomus karo nusikaltimus, kaip buvo padaryta su Hitlerio fašistine klika.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių