Quantcast

Norvegijoje subadytos trys moterys, viena jų – mirtinai, policija sulaikė įtariamąjį

Norvegijos policija trečiadienį pranešė sulaikiusi vieną asmenį po incidento šalies pietryčiuose, per kurį buvo subadytos trys moterys, iš jų viena – mirtinai, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Pasak policijos, 31 metų vyras sulaikytas įtarus jį nužudymu ir pasikėsinimu nužudyti. Taip pat manoma, kad jis yra vienintelis kaltininkas.

Įtariamasis pažįsta dvi iš savo aukų, nurodė policija ir pridūrė, jog aiškinamasi, ar jo psichikos sveikata buvo veiksnys per antradienio užpuolimus trijose skirtingose Sarpsborgo miesto vietose.

Į pietus nuo Oslo esančiame Sarpsborge policija antradienį prieš vidurnaktį informavo per „Twitter“, kad buvo gauta pranešimų apie „keliose vietose subadytus keletą žmonių“.

Vėliau policija nurodė, kad buvo sužalotos trys moterys, iš jų dvi – kritiškai, ir kad vienas žmogus buvo areštuotas.

Vietos laikraštis „Sarpsborg Arbeiderblad“ citavo vienos iš nukentėjusiųjų vyrą, sakiusį, kad užpuolikas atėjo į jų namus.

„Žiūrėjome televiziją, ir tuomet prasidėjo beldimas į duris. Kai atidariau, jis (užpuolikas) mėgino man durti, bet aš išsisukau“, – laikraščiui sakė vyras.

Tuomet įsibrovėlis įsiveržė vidun ir perrėžė moteriai ranką.

Antradienio vakaro incidentas „baigėsi tragiškai: viena šeštą dešimtį metų ėjusi moteris mirė, o kita buvo sunkiai sužeista“, nurodė policija.

Kaip nurodė transliuotojas NRK, viena iš aukų atpažino užpuoliką. Tuomet vienas asmuo buvo sulaikytas neįvardytu adresu Sarpsborgo centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasiste

Rasiste portretas
Tai zinoma kai perskaiciau kitu nuomones gryna tiesa sup...a demokratija patys norvegai ju bijo breivikas zinojo numate ateiti kas bus uz 50 metu juodziai visur klesti lodariai paskutiniai Paliesk tik juos baisus pasaulis zinoma kas tas lietuvis nugalabytas uk parasys ka nori kaip jiems reikia

Norw

Norw portretas
Nerašo,nes užpuolikas norvegijos pilietis iš Somalio. Ir anksčiau buvo prisidirbes 2016 metais.

Karys

Karys portretas
Kai nusikaltėlį nušovė USA kazkokia priedurne Lietuvoj vaikus klupde visam pasauly bardakas darėsi o štai žiauriai nužudė lietuvį Londone. Ir nieko..ramu..niekas mašinų nedegina policininkų nemusa neatgailauja??kaip suprast??ar jau taip ir turi dabar būt???taip yra.deja
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių