Quantcast

Per šaudymo incidentą vienoje JAV mokykloje žuvo 6 žmonės, įskaitant 3 vaikus

  • Teksto dydis:

Smarkiai ginkluota jauna moteris pirmadienį vienoje JAV Tenesio valstijos Nešvilio miesto pradinių mokyklų nušovė tris vaikus ir tris darbuotojus, kol buvo nušauta, pranešė policija.

„Tai buvo šaulė, moteris. Jai, regis, dar nėra 20-ies, nors jos tapatybė kol kas nėra patvirtinta“, – pareiškė Nešvilio policijos atstovas Donas Aaronas (Donas Aronas).

„Mes žinome, kad ji turėjo mažiausiai du šautuvus ir pistoletą“, – pridūrė jis.

Kiek anksčiau miesto policija socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė apie šaudymo incidentą mokykloje „The Covenant School“ ir nurodė, kad šaulys žuvo per susišaudymą su policija.

Apie sužeistuosius kol kas nepranešama.

Nešvilio ugniagesių departamentas patvirtino, kad buvo keli pacientai, o žiniasklaida, įskaitant NBC ir „The New York Times“, citavo ligoninės atstovą, kuris patvirtino, kad žuvo trys vaikai.

„Į vaikų ligoninę „Monroe Carell Jr.“ Vanderbilte buvo nuvežti trys vaikai, visi jie patyrė šautines žaizdas“, – cituojamas Vanderbilto universiteto medicinos centro atstovas spaudai Johnas Howseris (Džonas Hauseris).

„Atvykus visi trys buvo pripažinti mirusiais“, – pridūrė jis.

Minėtoji mokykla yra privati krikščioniška įstaiga, kurioje mokosi apie 200 mokinių nuo ikimokyklinės iki šeštos klasės.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Puikus pavyzdys Lietuvai. Reikia sekti Amerikos pavyzdžiu.

ogi

ogi portretas
reikia /nedaug/ kad prie valdymo griztu Tramp ir visa sia zydbankiu saika iremintu i savo vietas kurias nusipelne per D metu visu zmoniu atzvilgiu ???===
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių