Quantcast

Per šaudymą Kalifornijoje žuvo 6 žmonės: tarp jų – kūdikis ir paauglė mama

Kalifornijoje viename name ginkluoti užpuolikai nušovė šešis žmones, tarp jų šešių mėnesių kūdikį ir jo paauglę motiną, pranešė policijos pareigūnai.

Tulario apygardos šerifas Mike'as Boudreaux (Maikas Budro) žurnalistams sakė, kad šiurpus pirmadienio nusikaltimas buvo tikslingas išpuolis, galbūt susijęs su gaujų smurtu ir narkotikais.

Policija mano, kad pirmadienį apie 3 val. 30 min. nakties du asmenys įsilaužė į namą ir paleido daug šūvių.

Kaimynas iškvietė policiją; po septynių minučių atvykę pareigūnai rado negyvų ir mirštančių žmonių namo viduje ir lauke.

„Visa ši situacija tragiška, bet ypač tai, kad yra 17-metė motina ir [jos] šešių mėnesių vaikas, abu nušauti į galvą“, – sakė M. Boudreaux.

Du žmonės išliko gyvi pasislėpę pastate, o keliems sužeistiesiems pirmosios pagalbos medikai suteikė skubią pagalbą. Vienas iš sužeistųjų mirė netrukus po to, kai buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Pasak šerifo, išpuolis buvo susijęs su narkotikais.

„Taip pat manome, kad tai nėra atsitiktinis smurto aktas. Manome, kad taikytasi į šią šeimą“, – sakė jis.

„Manome, kad tai susiję su gaujomis ir, galbūt, su atliekamais tyrimais dėl narkotikų“,– sakė šerifas ir pridūrė, kad prieš savaitę jo departamentas „šioje gyvenamojoje vietoje atliko kratas dėl narkotinių medžiagų“.

Tularis yra maždaug 70 000 gyventojų turintis miestas San Vokino upės slėnyje, maždaug pusiaukelėje tarp San Francisko ir Los Andželo.

2021 metais Jungtinėse Valstijose nuo šautinių žaizdų mirė apie 49 000 žmonių. Daugiau kaip pusė šių atvejų buvo savižudybės.

Šalyje yra daugiau ginklų nei žmonių, kas trečias suaugęs žmogus turi bent vieną ginklą, o beveik kas antras suaugęs žmogus gyvena namuose, kuriuose yra ginklas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Diagnoze

Diagnoze portretas
putlerio agentai atidirbineja medinius?

Vatnykas

Vatnykas portretas
Nereikia net karo, patys žudosi po 100 į dieną. Vietname mažiau žūdavo....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių