Quantcast

Šaltinis: Maskvoje į policininkus šaudęs ingušas ketino tapti mirtininku

Maskvos centriniame Lenino prospekte į kelių policijos patrulinės tarnybos pareigūnus šovęs ingušas Ratmiras Galajevas galėjo būti prisiekęs ištikimybę vienai iš tarptautinių teroristinių grupuočių, antradienį naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė gerai informuotas šaltinis.

„Aiškinantis padėtį į Maskvos policininkus šaudžiusio 24 metų ingušo Ratmiro Galajevo šeimoje ir jo ryšius, lygiagrečiai tiriama informacija, esą jis davė ištikimybės priesaiką teroristine veikla užsiimančiai organizacijai. Užrašai sąsiuvinyje ir telefone liudija, kad jis ruošėsi tapti šahidu (mirtininku)“, – sakė šaltinis.

Tačiau agentūros pašnekovas negalėjo įvardyti konkrečios grupuotės, kuriai esą prisiekė ištikimybę šaulys.

Kaip jau buvo pranešta, pirmadienį sostinės Lenino prospekte du kelių policijos patrulinės tarnybos pareigūnai už kelių eismo taisyklių pažeidimą sustabdė taksi automobilį. Kai buvo pildomas pažeidimo protokolas, pro šalį ėjęs ingušas R. Galajevas keliskart šovė į policininkus.

Policininkai panaudojo tarnybinius ginklus ir sulaikė užpuoliką.   

Iškelta baudžiamoji byla dėl pasikėsinimo į policijos pareigūnus.

Antradienį informuotas šaltinis „Interfax“ pranešė, kad tyrėjai atliko kratas dviejuose namuose Karabulake ir Ekaževo kaime, kur gyvena R. Galajevo broliai. 

Remiantis pirmine informacija, per kratas pas R. Galajevo artimuosius draudžiamų daiktų neaptikta, konfiskuoti keli kompiuteriai, laikmenos, mobilieji telefonai.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
visi komentarai -aukstumoje-- islamistai prakeikti -nenurimsta;;o juk Rusija juos I zmones ishvede ir nuo ju paciu murzinu islamistu apgyne nedekingi suskreteliai--mirtininkai dvokiantys,net moteris verciantys zudytis,,,,pasaulio atgyvenos

#

# portretas
Antifa, pirmyn į Maskvą, protestuoti prieš rasizmą, juk šaudė gerasis ingušas....

aulo piemuo prasmirdes,,,,

aulo piemuo  prasmirdes,,,, portretas
pakart naxren ant tvoros kaip suny...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių