Quantcast

Rusijos kalėjimų tarnyba: A. Navalnas perkeliamas į ligoninę

Rusijos kalėjimų tarnyba pirmadienį paskelbė, kad kalinamas Kremliaus kritikas Aleksejus Navalnas, kuris šiuo metu tęsia bado streiką, bus perkeltas į ligoninę nuteistiesiems.

Federalinės bausmių vykdymo tarnybos (FSIN) pranešime sakoma, kad gydytojai „priėmė sprendimą“ perkelti A. Navalną į ligoninę jo pataisos kolonijos netoli Maskvos teritorijoje.

Pranešime taip pat nurodoma, kad A. Navalnas sutiko pagal gydymo planą vartoti vitaminus.

„Šiuo metu Navalno sveikatos būklė vertinama kaip patenkinama, jį kasdien apžiūri terapeutas. Pacientui sutikus jam paskirta vitaminų terapija“, – nurodė FSIN.

A. Navalnas nuo kovo vidurio kali 2-ojoje pataisos kolonijoje netoli Pokrovo miesto Vladimiro srityje.

Vasario mėnesį įkalintas aršiausias Rusijos prezidento Vladimiro Putino oponentas kovo 31 dieną paskelbė bado streiką, reikalaudamas tinkamo gydymo dėl nugaros skausmų bei kojų ir rankų tirpimo.

44 metų opozicionieriaus gydytojai šeštadienį įspėjo, kad jis „bet kurią akimirką“ gali patirti širdies smūgį, nes jo sveikatos būklė sparčiai blogėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Kvailas klausimas;ko grizo i Rusija?! Jis [ne tcichonovskaja -begle] jis grizo i savo TEVYNE;;labai teisinga. Jei jis kovoja pries sistema---tai kovoja tarp savo pilieciu {{garbinga!}} nesiblasko po pasauli ,,o veikia tevyneje.Zinoma ,tokioje dideleje valstybeje buti vyriausybes opozicionieriumi -yra sunku ir pavojinga. Sekmes zmogui,,jei jis turi plana ir kolegu,mastanciu taip pat

Hemarojus siknoj

Hemarojus siknoj portretas
visiems tas navalnas. Ydomu ko jis gryžo i Rusiją? Gal tikėjosi kad Putinas čia jo komadas vykdys valdžią jam atiduos o jis pats gulės ant sofkutės visko pertekes ir gyvenimu džiaugsis? Vietoje Putino tai aš ji kap grūsčiau von iš šalies i visas keturias puses.:D)Kaip kad padarė Batka su cihuinowskaja ir kitom keliančiom xaosa bobom. Kam jos dabar reikalingos?

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Atiduokit Lietuvai, labai jie mėgsta sorošinius perversmininkus. Pradžioje Cichanovską vadino Baltarusijos prezidente, kai apsišiko, pradėjo vadinti opozicijos lydere. Dabar patiems laikas dingti iš Lietuvos, nes artėja gegužės 15 d. mano gimimo diena, bus istorinė diena. 1917 m. Peterburge, iššovė kreiserio "Aurora" salvę, ir prasidėjo revoliucija, nuvertusi laikinąją vyriausybę ir užėmusi Žiemos rūmus. Ar mums ne laikas, nuversti ne laikinąją pederastijos vyriausybę? Ar gali gegužės 15 d. būti "Auroros" salvės diena.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių