Quantcast

Rusijoje „su senele susipykęs“ jaunuolis nušovė keturis žmones

Rusijos pareigūnai miške Žemutinio Naugardo srityje rado jauno vyro, įtariamo keturių žmonių nužudymu, kūną. Tai antradienį žurnalistams pranešė regiono policijos atstovai.

18-mečio įtariamojo lavonas rastas prie Boro rajono Bolšeorlovskojės gyvenvietės.

Pirmadienio vakarą jaunuolis šioje gyvenvietėje surengė šaudynes. Jo aukomis tapo keturi žmonės, dar mažiausiai trys buvo sužeisti.

Pasak pareigūnų, kilus konfliktui tarp jo ir senelės, jis ją sužeidė šautuvo šūviu. Vėliau senolė mirė ligoninėje. Paskui vyras nušovė kaimyną, o autobusų stotelėje nužudė dar du žmones. Be to, taip pat buvo sužeistos dvi moterys. 

Pasak liudininkų, jaunuolis buvo ginkluotas dviem medžiokliniais šautuvais ir spėjo paleisti kelioliką šūvių. Kaip praneša portalas newsru.com, gatvėje jis mėgino apšaudyti autobusą, tačiau kliudė stotelėje buvusius žmones. Autobuso vairuotojas žaibiškai sureagavo į pavojų ir greitai išvežė keleivius iš apšaudymo zonos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Žurnalistas turi problemų su humanitariniu išsilavinimu..., nors gal dar vidurinėje mokykloje, nepamenu kokioje klasėje buvo mokoma, kad miestų pavadinimai yra neverčiami..., tiesiog gėda už tokias rašliavas.

R

R portretas
Nėra tokio miesto su tokiu pavadinimu visoje žemėje..., apie ką čia rašot?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių