Quantcast

Rastas negyvas Baltarusijos prezidento rinkimų protokolo nepasirašęs komisijos narys

  • Teksto dydis:

Nemune rastas 29 metų Volkovysko karo muziejaus direktoriaus Konstantino Šišmakovo kūnas, savo feisbuko paskyroje rašo žinomas Lietuvos žurnalistas Rimvydas Valatka.

„Jis buvo Volkovysko rinkimų komisijoje. Buvo vienas iš dviejų jos narių, atsisakiusių pasirašyti suklastotą balsų skaičiavimo protokolą. Nepaisant to, abiejų parašai buvo suklastoti. Už juos pasirašė kiti“, – rašo R.Valatka. 

K.Šišmakovas paskambino pasakyti apie tai žmonai ir kad eina namo.

„Komisija siūlė automobilį, jie jo atsisakė. Išėjo. Nuo to momento niekas jo nei nematė, nei girdėjo.

P.S. Ką tik kitame šaltinyje perskaičiau, kad jis neva tai nusiskandino pat“, – informuoja R.Valatka.

„P.P.S. Ką tik Gardino universitetinės klinikos Reanimacijos skyriaus vedėjas Valerijus Lyščikas pranešė, kad vienam nuo Lukašenkos smogikų nukentėjusiam pacientui teko pašalinti akį“, – dar viena naujiena pasidalijo R.Valatka.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kremliaus šunauja pasimetusi - nebežino kaip reaguoti į žmogžudystę, vograuja nei šį nei tą. .................Kvailiai jūs kvailiai, čia politinė parodomoji žmogžudystė ir apie ją privalu žinoti visiems. Tai savotiška vaizdinė informacija - toks galas laukia visų, kas bandys nepaklusti Batiai.

Provokacija

Provokacija portretas
Jei jau likoše jos jėgos struktūros imtūsi darbo pašalinti kažką,tai jo jau amžiais nieko nerastų.o čia tik kažkieno povokacija

tai

tai portretas
Kad kitur raso,kad jis rastas miske ,rata ir jo masina ir gal 15 diena,po rinkimu jis atostogavo,o tik 15 gal isejo i darba ,paskambino zmonai kad iseina is darbo,zmona apreke,kad is jos atlyginimo neisgyvens,kad nekvailiotu,jis pasake ,kad kai grys tai viska aptars,bet negryzo,as skaiciau taip,tiesa,kad jis per rinkimus ten sukonfliktavo del tu padirbtu gal 500 biuliteniu,bet apie nuskendima nei zodzio neraso
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių