Quantcast

Raketomis atakuota didžiausia JAV karinė bazė Afganistane

Ketvirtadienio rytą į didžiausią JAV karinę bazę Afganistane – Bagramo oro pajėgų bazę – buvo paleistos penkios raketos, nurodė Afganistano vidaus reikalų ministerija.

Tviteryje paskelbtame pareiškime JAV vadovaujama paramos misija patvirtino, kad įvyko toks incidentas, bet nurodė, jog ataka nepareikalavo aukų ir niekas nebuvo sužeistas.

„Mūsų partneriai (Afganistano gynybos ir saugumo pajėgos) aiškinasi incidento aplinkybes“, – nurodoma misijos pareiškime.

Vidaus reikalų ministerijos atstovo Tariqo Ariano teigimu, raketos į Parvano provincijoje įsikūrusią bazę buvo paleistos iš transporto priemonės. Niekas kol kas neprisiėmė atsakomybės už ataką.

Pasak Bagramo rajono gubernatoriaus, tai trečia raketų ataka prieš Bagramo oro bazę nuo to laiko, kai vasario pabaigoje JAV ir Talibanas pasirašė taikos susitarimą. Ankstesnės raketų atakos prieš šią oro bazę buvo surengtos praėjusį mėnesį, o atsakomybę už jas prisiėmė teroristinė grupuotė „Islamo valstybė“ (IS).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skatytojas

Skatytojas portretas
Okupacinei kariuomenei klius tol kol visa issinesdins i savo faterlanda. Mes ten irgi okupacine kariuomene. Bet i mus tikriausiai ten nesaudo.

Aidas

Aidas portretas
Saunuoliai,kad pradejo ne.gr.s dauzyti ir toliau taip !!!kuo maziau amerikonu zemeje tuo ramiau gyvensime duos dievas nuo ju gi paciu viruso uznesto patys isdves

Nigga

Nigga portretas
butu sazinina kad ir Afganistanas turetu savo baze JAV jei jau sajunginikai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių