Quantcast

PSO: koronavirusą galima sustabdyti

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) antradienį teigė, kad milijonas COVID-19 aukų yra „didelį liūdesį kelianti riba“, ypač žinant tai, kad dauguma mirusiųjų išgyveno „sunkią ir vienišą mirtį“, o jų artimieji neturėjo galimybės būti šalia ir atsisveikinti, skelbia „Reuters“.

Mirties nuo COVID-19 atvejų skaičius pasaulyje jau perkopė milijono ribą, pandemija pridarė žalos pasaulio ekonomikai, nukentėjo valstybių sveikatos apsaugos sistema, virusas apskritai pakeitė žmonių gyvenimo būdą.

„Tokia daugybė žmonių prarado savo artimuosius ir net neturėjo galimybės atsisveikinti. Dauguma mirusiųjų mirė vieni. Tai labai sudėtinga ir vieniša mirtis, – pranešime Jungtinėms Tautoms (JT) Ženevoje teigė PSO atstovė Margaret Harris. – Vienintelis teigiamas su šiuo virusu susijęs faktas yra tai, kad koronavirusą, skirtingai nei gripą, galima sustabdyti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o kodėl nepasakė, kaip tai padaryti? Jeigu galima, tai jau net galėjo sustabdyti. Tik tegu nepasakoja, kad vienintelis būdas sustabdyti- vakcina. Kad ji gali sveikus žmones padaryti neįgaliais, kaip buvo su kitomis vakcinomis, tas yra aišku.

Piktas

Piktas portretas
Vyti lauk visus PSO parazitus. Jau metai kaip "stabdo". Sliuzai.

Nesupratęs..

Nesupratęs.. portretas
Na čia tai atradimas: koronorovirusą galimą sustabdyti.. tai gal taip ir padarom, gal pvz nuo rytojaus. Nesupratau ar čia google vertėjas žurnalistui kažką blogai išvertė ar šiaip trečioko rašinėlį Kauno diena išspausdino, nes norėjo užpildyti tuščią erdvę..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių