Quantcast

Protestų metu JAV nušautas devyniolikmetis

Penktadienį Detroito mieste, JAV, buvo nušautas devyniolikmetis vaikinas. Nelaimė įvyko protesto prieš policiją metu. Šią savaitę neramumai kilo daugelyje JAV miestų po to, kai suėmimo metu dėl policininko veiksmų mirė juodaodis vyras, praneša „NBC News“.

Policija paskelbė, kad 23 val. 30 min. vietos laiku įtariamasis atvažiavo „Dodge Durango“ automobiliu ir ėmė šaudyti į minią.

Nukentėjusysis buvo nugabentas į ligoninę, kur mirė nuo patirtų sužalojimų. Įtariamasis pabėgo, o policija tiria įvykio aplinkybes ir motyvus.

Detroito policijos vadas James‘as Craig‘as sakė, kad didžioji dauguma protestuotojų buvo taikūs, tačiau buvo apgadinti keli policijos automobiliai, o į ligoninę pateko vienas policininkas, į kurį pataikė mestas akmuo.

Per protestus buvo suimti 9 žmonės, 7 iš jų nėra Detroito gyventojai. Policijos vadas J. Craig‘as kreipėsi į visuomenę ir paragino žmones protestuoti tuose miestuose, kuriuose jie gyvena, užuot važiavus kitur, arba bent jau protestuoti taikiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
O ko ten eiti,juk provokatorių ivairių ten pilna.

Senioks

Senioks portretas
Tų juodaskūrių protestai - tai viską sudaužyt, sudegint ir prisivokt kokiam pusmečiui į priekį iki kitų protestų

Ignas

Ignas  portretas
Del vieno nuzudyto juodo tiek plesimu, deginimu, banditizmo. Dabar Detroite, demonstracijos metu, atvaziaves juodsiknis is masinos pradejo saudyti ir nusove 19 meti, o ku Kalifornijoj protesto metu nusautas policininkas. Tai ka dabar balti irgi turi eiti i demonstracijas, deginti, dauzyti, plesti. Dabar juodi prades reikalauti po visu deginimu ir plesimu duoti jiems uz tai pasalpas. Ir duos, nes niekas nenori kisti rankas i suda. Juodi ir demokratai/ socialistai nori padaryti JAV kaip Haiti. Tada prie socializmo visi bus lygus ir laimingi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių