Quantcast

Protestų dėl afroamerikiečio mirties įkarštyje sunkvežimis įsirėžė į žmonių minią

Greitkelyje šalia Mineapolio centro vilkikas su puspriekabe vairuotojas sekmadienį įsirėžė į protestuotojų minią, pranešė pareigūnai ir nurodė, kad demonstrantai per incidentą, regis, nenukentėjo.

Minesotos valstijos policija socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, jog incidentas veikiausiai buvo tyčinis. Vilkiko vairuotojas buvo sužeistas ir nuvežtas į ligoninę. 

Minesotos gubernatorius Tim Walzas (Timas Volzas) kiek vėliau pranešė, kad vairuotojas jau paleistas iš ligoninės ir yra suimtas.

Kol kas neaišku, kokių sužalojimų jis patyrė. Televizijos paskelbtoje vaizdo medžiagoje matyti, kaip protestuotojai apspinta sunkvežimį, o tada atskuba teisėsaugininkai.

Kitame įraše matyti, kaip sunkvežimis greitai užvažiuoja ant tilto ir priešais jį prasiskiria protestuotojų minia.  

Viešojo saugumo komisaras Johnas Harringtonas (Džonas Haringtonas) sakė, kad eismo stebėjimo kamerų įrašai rodo, kad sunkvežimis jau važiavo greitkeliu, kai 17 val. buvo pastatytos užtvaros ir kelias buvo uždarytas. 

Protestas vyko dėl didžiulę pasipiktinimo bangą sukėlusio incidento, per kurį areštuojamas mirė afroamerikietis George'as Floydas (Džordžas Floidas), kai vienas iš policininkų kelias minutes keliu spaudė šio ant žemės paguldyto ir antrankiais surakinto vyro kaklą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
CHA,Obama ir rankyte pakeles ,kaip savo tautos valytojai---Marksai!! ir Leninai,kurie grazbiliavo ir uzterse tautieciamsprotus tezemis ,kurios visa Europa laike uz grotu ir ATSKIRTYJE;;Rankyte nuleisti ir lazdu tinginiams;;o policininkus pastatyti "ant ausu",,,ir …..tai atsitinka -ne tik su juodais ,lygiai taip elgiasi ir su baltaisiais..a/a mirusiems

Stal

Stal portretas
"įsirėžė į žmonių minią" :D vuo čia tai stipriai išsireikšta :D realiai, tai nei vieno žmogaus neužkabino, sustojo, buvo ištraukas iš kabinos ir suspardytas... bet šiaip super straipsnius rašot!

Anonimas

Anonimas portretas
Nebuk Aleksandras motrosovas!! Nesmeizk lietuvius Lietuva nepalyginama su JOKIA amerika ;ten juodieji yra ishlaikomi is pashalpu;ir ypatingai "sujudo" po juoduju baraku pasibuvimo Baltuose rumuose mums --nesuprasti ju ;po 6 tos klases retas juodaodis mokosi toliau...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių