Quantcast

Privataus darželio tvorą peršokęs vyras nužudė keturis vaikus: gyventojai šiurpo nuo riksmo

  • Teksto dydis:

Pietų Brazilijos miestą Blumenau sukrėtė žiaurus išpuolis – kirviu ginkluotas vyras peršoko privataus darželio tvorą ir nužudė keturis vaikus, dar penkis – sužeidė, praneša LNK.

Tarp aukų – trys berniukai ir mergaitė. Jie buvo penkių, septynerių metų amžiaus. Po egzekucijos žudikas pabėgo motociklu. Tačiau vėliau pats pasidavė policijai.

„Su policija įtariamasis susidūrė mažiausiai keturis kartus. 2021-aisiais kovą jis peiliu sužalojo savo patėvį. O 2022-ųjų liepą jis įkliuvo policijai apsvaigęs nuo kokaino“, – kalbėjo policijos viršininkas Ulisses Gabriel.

Apie išpuolį sužinoję vaikų tėvai skubėjo į darželį maldaudami Dievo, kad jų atžalos būtų gyvos. „Labai pikta, nes jis ten lengvai pateko. Mano mama gyvena kitoje gatvės pusėje ir girdėjo riksmus. Ji tai matė iš balkono ir buvo beviltiška. Tokia niekinga būtybė. Rūpinamės vaikais su tokia meile ir štai vieną dieną koks nors beprotis tiesiog atima gyvybę iš to, kas tau brangiausia“, – graudinosi moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Mane apėmė neviltis. Pradėjau skambinti vyrui, kad atvažiuotų čia, nes neturėjau, kaip išvažiuoti iš darbo. Jis mane visada pasiima. Taigi paprašiau kolegos pavėžėti – sėdome ant motociklo ir atlėkėme čia. Bet, ačiū Dievui, vyras jau buvo dukrą pasiėmęs. Jam pavyko čia atvykti pirmam“, – pasakojo darželinukės mama.

Nusikaltėlio motyvas – kol kas neaiškus. „Bendradarbiaujame su policijos psichologu. Atliksime šio asmens psichologinę analizę, kad galėtume sukurti elgesio modelį nusikaltėlių, kurie ilgainiui galėtų įvykdyti tokius nusikaltimus. Sukursime jų profilių sistemą. Analizuosime ankstesnį pavojingų asmenų elgesį ir patikrinsime, ar jie galėtų pakartoti nusikaltimus. Ypač tie, kurie yra laisvėje“, – teigė policijos viršininkas.

Mieste paskelbtas 30-ties dienų gedulas. Prie darželio žuvusiuosius pagerbiantys auklėtojai sakė, kad išgyvento siaubo niekada nebus įmanoma pamiršti.

„Kambaryje buvusius vaikus nuvedžiau į vonią, užrakinau duris, iškviečiau policiją, ugniagesius. Mes likome užrakinti – bijojome atidaryti duris. Tada kita mokytoja stipriai daužė duris sakydama: „Dėl Dievo meilės, padėkite man, vaikai – parke“. Nemanėme, kad ten siaučia žudikas. Manėme, kad jis tik išgąsdino vaikus ir išėjo. Nemanėme, kad tai gali baigtis žudynėmis“, – atviravo auklėtoja.

Išpuoliai ugdymo įstaigose Brazilijoje pastaraisiais metais kartojasi vis dažniau. dar praėjusią savaitę San Paule mokinys peiliu mirtinai sužalojo mokytoją, taip pat kelis žmones sužeidė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
ačiū LNK už Velykinius sveikinimus. KD juos kopijuodama tuoj pasieks dugną...

Turi būti Paniką

Turi būti Paniką portretas
.

Tikslas skleisti panią

Tikslas skleisti panią portretas
nes reptiloidai žmonių kūnuose , negatyvais maitinasi. Jiems reikalingas gavachas.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių