Quantcast

Pritrūko deguonies: Rusijos ligoninėje galimai užduso keliolika COVID-19 pacientų

Rusijos pareigūnai tiria pranešimus apie 13 koronavirusu užsikrėtusių pacientų mirtį. Žiniasklaidos teigimu, visi 13 žmonių užduso, nes buvo pajungti prie galimai blogai veikiančių plaučių ventiliavimo aparatų arba dėl ligoninėse juntamo deguonies trūkumo.

Kaip pranešė 161.ru, remdamiesi šaltiniu Sveikatos apsaugos ministerijoje, keletas žmonių užduso, nes ilgą laiką per aparatą negavo deguonies. Tai patvirtino 2 gydytojai, dirbę toje Rostovo prie Dono ligoninėje. Vienas iš medikų teigė, kad plaučių ventiliavimo aparatai veikė, bet per juos nebuvo paduodamas deguonis, kurio atsargos tiesiog baigėsi.

Pasak 161.ru šaltinio ministerijoje, srities ligoninėse taip trūksta deguonies, kad kai jo turima, personalas pavojingai sumažina jo koncentraciją pacientams.

Anot portalo newsru.com, Rostovo gydytojai pasakojo, kad pacientus tenka nuolat atjunginėti nuo deguonies pavojingai ilgiems laiko tarpams.

Rostovo srities administracija visa tai pavadino melagingomis naujienomis.

Šią savaitę taip pat išplatinta informacija apie tai, kad JAV buvo utilizuoti visi 45 iš Maskvos gauti rusiški plaučių ventiliavimo aparatai. Viena iš jų sunaikinimo priežasčių, kaip nurodė newsru.com, galimai buvo pasikartojantys pranešimai iš Rusijos, kad dėl šių aparatų gedimų mirė pacientai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

girtuoklis

girtuoklis portretas
vakar dulkinau nepazistama boba ,net nepamenu ka, galimai tai buvo cikanovsjaja, ...ar tai galima laikyti teisybe ,ar tiesiog tai mano kliedesiai

Philosofas

Philosofas portretas
Nieko gero tai rusijai nesisviecia,nes deguonis baiginejasi tai TKS,tai ligoninnese.Gali buti,kad putleris per daug intensyviai naudojo rusijos deguoni sovietinei imperijai atkurti,stai ir pradeda jo trukti....

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Virusas yra ir tokie kurie neigia negaila.Atsiprašau už parašyma,tegu dvesia.Bet pikta ,kad įsijungi ,,Facebook,, ir vien komentuoja ,kad visruso nėra.Jis yra.Sirgo jauni pažystami .Persirgo lengvai.Sirgo 78 m. sunkiai persirgo.Čiut nemirė.Ir iš tu besityčiojančiu ,nesaugančiu savęs nei savo artimų,ir platiną tą virusą.Reikia didelių baudų,nes kitaip virusas nesibaigs ir ekonominė krizė bus didelė.Nes nuo durnumo vaistų nėra.O matosi tokių durnų daug.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių