Quantcast

Prie Bahamų salų dingo laivas su mažiausiai 19 brazilų migrantų

  • Teksto dydis:

Mažiausiai 19 migrantų iš Brazilijos dingo prie Bahamų salų, bandydami nelegaliai patekti į Jungtines Valstijas, pirmadienį pranešė Brazilijos pareigūnai.

„Baiminamasi, kad į Bahamas išplaukęs laivas, kuriuo plaukė brazilai, nuskendo Karibų jūroje“, – sakoma Brazilijos valdžios oficialioje interneto svetinėje „Portal Brazil“.

Migrantų šeimos apie savo artimuosius žinių negavo nuo lapkričio 6 dienos, pranešė Brazilijos užsienio reikalų ministerija.

Remiantis pranešimais Brazilijos žiniasklaidoje, laive, kuris, kaip manoma, galėjo nuskęsti bandydamas įveikti Bahamas nuo Floridos skiriantį maždaug 80 kilometrų atstumą, taip pat buvo kelios dešimtys kitų migrantų.

„Brazilijos ambasada Bahamų sostinėje Nasau ir Brazilijos konsulatas Majamyje, Floridoje palaiko ryšį su šeimų nariais. Karibų ir JAV pareigūnai bando nustatyti dingusių asmenų buvimo vietą“, – pranešė „Portal Brasil“.

Brazilijos užsienio reikalų ministerija pranešė neatmetanti galimybės, kad šie migrantai gali būti patekę į kalėjimą arba dingę dėl kitų priežasčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių