Quantcast

Prancūzijos Alpėse sudužo 40 vaikų vežęs autobusas, sužeistas 21 žmogus

Autobusas, kuriuo 40 pradinių klasių moksleivių grįžo iš kelionės po Prancūzijos Alpes, šeštadienį nuvažiavo nuo miškingo šlaito ir įkrito į upelį, o vairuotojas ir jo partneris su sunkiais sužalojimais atsidūrė ligoninėje, pranešė pareigūnai.

Aštuoniolikai vaikų ir vienam suaugusiajam buvo suteikta medicininė pagalba dėl nedidelių sužalojimų, sakė Koro miesto, kuriame įvyko incidentas, meras Fabienas Mulykas (Fabianas Mulykas). „Visi jie jaučiasi gerai“, – sakė jis naujienų agentūrai „The Associated Press“.

Regiono prokuroras pradėjo tyrimą. Meras sakė, kad „labiausiai tikėtinas scenarijus“ yra tas, kad vairuotojas, sėdęs už vairo, turėjo kokių nors sveikatos problemų.

Vietos pareigūnai Prancūzijos žiniasklaidai sakė, kad autobusui išvažiuojant iš kelio oro sąlygos buvo geros, o ruože, kuriame autobusas nuvirto, nebuvo ledo ar sniego. Jie teigė, kad visi vaikai buvo prisisegę saugos diržus.

Internete paskelbtoje miestelio nuotraukoje matyti, kad autobusas nuslydęs nuo griovio šlaito nuvirto sausų šakų raizgalynėje, o jo priekinis stiklas sudaužytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių