Quantcast

Prancūzijoje mirė trylikametė, kurios mobilusis telefonas įkrito į vonią

Prancūzijoje trylikametė vonioje patyrė mirtiną elektros šoką, kai į vandenį įkrito jos mobilusis telefonas, kuris buvo įjungtas įkrauti.

Iš pradžių gelbėtojams pavyko atgaivinti mergaitę po incidento Makone, šeštadienį pranešė laikraštis „Le Parisien“. Ji kelias dienas buvo komos būsenos Liono universitetinėje ligoninėje, o vėliau mirė.

Kai įvyko nelaimė, mergaitė namuose buvo su drauge. Ji buvo nuvežta į ligoninę ištikta šoko. Įvykis dar tiriamas.

Tuo metu, „Le Parisien“ teigimu, mergaitės mama per vietos laikraštį kreipėsi į kitus paauglius ir jų tėvus: „Tai turi būti įspėjimas kitiems paaugliams, nes jų visų rankose, galima sakyti, yra implantuoti telefonai. Tikrai turime primygtinai reikalauti: jokių telefonų voniose, nes tai gali baigtis taip dramatiškai“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Krisdamas i vonią turėjo išsitraukti laidas ir atsijungti nuo laido.Nesupratau, kaip galėjo nukrėsti elektra tą mergaitę.

Patarimas

Patarimas  portretas
Nevaryk ant kiniškų telefonų, jei nieko apie juos nenutuoki.

čia per kinietiškus telefonus

čia per kinietiškus telefonus portretas
kuriuose 230V pirminė įtampa nėra per transformatorių atskirta nuo antrinės pakrovimo grandinės. Na ir tokiam telefonui įkritus į vandenį, gauni visus 230 V, vietoj 5 V kaip yra padoriuose telefonuose. Natūrali kinietiškų telefonų gerbėjų atranka.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių