Quantcast

Prancūzija įspėja Rusiją dėl sankcijų, jeigu A. Navalnas mirs

Prancūzijos užsienio reikalų ministras Jeanas-Yves’as Le Drianas ketvirtadienį pareiškė Rusijai, kad Europos Sąjunga (ES) laikys prezidentą Vladimirą Putiną ir Rusijos valdžios institucijas tiesiogiai atsakingais, jei bado streiko besilaikantis Kremliaus kritikas Aleksejus Navalnas mirs, ir įves naujas sankcijas, praneša agentūra „Reuters“.

Kolonijoje kalintis A. Navalnas sunkiai serga, jis tris savaites laikosi bado streiko. Opozicionierius dar prieš paskelbdamas bado streiką skundėsi nugaros skausmais ir kojų bei rankų tirpimu, bet nesulaukė tinkamo gydymo.

Bado streiką jis pradėjo kovo 31 dieną, reikalaudamas medicininio gydymo ir leisti jį apžiūrėti nepriklausomam pasirinktam gydytojui.

Interviu televizijos kanalui „France 2“ Prancūzijos ministras taip pat sakė nemanantis, kad Rusija nori pradėti karinę operaciją Rytų Ukrainoje, nors pasienyje su Ukraina ir sutelkė tūkstančius karių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prancūzas įspėjikas

Prancūzas įspėjikas portretas
Įspėkit Navalną, kad jis nutrauktų savižudybę nevalgymo būdu! Mirs pats bus kaltas - žudosi tai jis pats!

Blyn

Blyn portretas
Sušiktas ruskis vatnikas ir naktimis dirba

RUSIJOS ATSAKAS...

RUSIJOS ATSAKAS... portretas
Susikiškite tas sankcijas į tam tikrą vietą, nes, konflikto atveju galite apsitrėsti. Ir dar - prisiminkite Napoleono "didybę"...Istorijos ratas sukasi...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių