Quantcast

Prakalbo pirmoji koronavirusu užsikrėtusi kinė: viskas įvyko gruodžio pradžioje

  • Teksto dydis:

Pirmaji moteris, kuriai gruodžio 10 dieną buvo diagnozuota koronaviruso infekcija, - Wei Guixian sugrįžo namo įveikusi naujojo tipo ligą, skelbia dailymail.co.uk.

57-erių jūros gėrybių prekeivė buvo išleista iš ligoninės sausio pradžioje.

Iki lemtingosios gruodžio 10 dienos, kai moteris buvo išvežta į ligoninę tiesiog iš savo darbo vietos Hua‘nan tutgavietės Uhano mieste, rytinėje Kinijos dalyje, ir koronaviruso testas parodė teigiamą rezultatą, Wei jautė simptomus, panašius į peršalimo.

Kaip teigiama, nuėjusi į privačią kliniką netoli savo namų ji išgirdo gydytojų nuomonę – manyta, kad tai – bronchitas. Todėl buvo paskirti antibiotikai ir sulašintos kelios lašelinės. Vis dėlto, po dienos moters savijauta smarkiai pablogėjo ir ji, praradusi sąmonę, buvo išvežta į ligoninę.

Tuo metu medikai Wei atliko įvairiausius tyrimus, tačiau diagnozės negalėjo patvirtinti jokiu oficialiu būdu.

Kaip skelbiama, moterį nuspręsta izoliuoti atskiroje patalpoje, kur aiškindamiesi jos negalavimų priežastį gydytojai užeidavo tik užsidėję apsaugines kaukes.

Šiuo metu gerai besijaučianti ir nuo koronaviruso pasveikusi jūros gėrybių pardavėja spėja, jog jos užsikrėtimas šia nauja infekcija įvyko bendro naudojimo tualete, esančiame turgavietėje, kur ji dirba. Į minėtą tualetą, pasak Wei, dažnai užsuka pardavėjai, prekiaujantys laukinių gyvulių mėsa. Jiems esą taip pat patvirtintas koronavirusas.

Moteris įsitikinusi, jei į infekcijos atvejus valdžia būtų sureagavusi šiek tiek anksčiau, būtų pavykę išgelbėti daugiau gyvybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viliui

Viliui portretas
"Bilijonus doleriu" kiek yra bilijonas? :D

Vilius

Vilius  portretas
Visų pirma kur šis virusas atsirado Kinijoje, kurios pastovus ekonomikos kilimas trukdė JAV. Kai atsirado akcijos stipriai krito iš smuko ekonomika Kinijos, o tai itin naudinga buvo JAV, bet jie pramiegojo Kinijai jau buvo pasiruošę jas supirkt. Pralošė jankiai, tada Iranas arabų auksas, bet ir čia Saudo Arabija įsikišo numušė naftos kaina jankiai vėl neissikapsto iš didelės krizės ir va jau tada Europa belieka žlugdyt, o atpirkimo ožys Italija. Visi puola į paniką milijardiniai nuostoliai ir ekonomikos didelis smukimas visi sėdi namie ir nieko nemato aplink. Tada po kurio laiko jankiai išleis bilijonus dolerių į apyvartą Ale padės Europai issikapstyt iš geopolitinės krizės ir nesvarbu, kad nuo jų tiesioginio veikimo nukentės nekas lti žmonės.

Daiva

Daiva  portretas
Netikiu pasakom, kad kažkokia pelė, šikšnosparnis ar gyvatė, savo iniciatyva sukryzmino virusą ir užkrėtė pasaulį!!! Kodėl niekas nekalba niekas apie tai kaip apie ginklą, biologinį ginklą???
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių