Quantcast

Policininkas šovė į įtariamą plėšiką, bet kartu sužeidė ir tris vaikus

  • Teksto dydis:

JAV Oklahomos valstijoje penktadienį policijos pareigūnas, šovęs į automobilyje sėdėjusį įtariamą plėšiką, sužeidė tris mašinoje buvusius vaikus, pranešė valstijos tyrėjai.

Pasak Oklahomos valstijos tyrimų biuro atstovės Brook Arbeitman (Bruk Arbeitmen), incidentas įvyko, kai Hjugo miesto policijos departamento detektyvai bandė prieiti prie Williamo Devaughno Smitho (Viljamo Devono Smito). Policija įtaria, kad balandžio 11-ąją  šis 21-erių vyras, grasindamas ginklu, apiplėšė „Pizza Hut“ piceriją prie sienos su Teksaso valstija esančiame Hjuge.

Automobilyje su W. D. Smitu buvo iš viso keturi vaikai. Biuras iš pradžių  pranešė, kad nukentėjo du iš jų, tačiau vėliau patikslino, kad kliuvo ir trečiam vaikui. Vaikų vardai ir  amžius neskelbiami. Nepranešama ir apie jų sveikatos būklę. 

W. D. Smitui, kuris taip pat nukentėjo per šį incidentą, buvo suteikta medicininė pagalba maždaug už 48 kilometrus į pietus nuo Hjugo esančio Pariso miesto ligoninėje.

Pariso policijos viršininkas Bobas Hundle'as (Bobas Handlas) sakė tiksliai nežinąs, kas įvyko Hjuge, bet pranešė, kad jo miesto pareigūnai sulaikė W. D. Smitą dėl įtarimų plėšimu sunkinančiomis aplinkybėmis.

Kodėl pareigūnai pradėjo šaudyti, kol kas nežinoma, sakė B. Arbeitman. Anot jos, kol kas tyrėjai negali pasakyti, ar įtariamasis buvo ginkluotas ir ar jis taip pat šovė į policininkus.

Hjugo policijos „Facebook“ paskyroje pranešama, kad tą dieną, kai buvo apiplėšta "Pizza Hut", nežinomas vyras įėjo į piceriją pro užpakalinį įėjimą, įrėmė kažkokį daiktą į darbuotojo nugarą ir pareikalavo pinigų. Gavęs pinigus plėšikas išėjo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realybė

Realybė portretas
Avigalviams jankių policininkams vaikų gyvybės nieko nereiškia. Tačiau jiems nieko nebus, juk JAV yra normalų policininkams žudyti civilius. Ypač juodaodžius.

...

... portretas
Lyg tie 'vaikai' kam rūpėtų... :/

Anonimas

Anonimas portretas
Tai čia senas baerjis, pas mus ir juk visada taiko į padangą o pataiko į galvą.... Keista kaip tie šaunieji milicininkai/policininkai dar normatyvus priduodą.. matyt irgi už kyšį.... Tai čia pajuokavimas buvo, realybėje taiko iš karto į galvą ir pataiko, tiesiog paskui "atsirašo" jog kaip ir priklauso pagal instrukcija padarė įspėjamą šūvį į orą tada į padangą....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių