Quantcast

Po maudynių Baltijos jūroje moteris mirė nuo pavojingos infekcijos

Vokietijos Meklenburgo Priešakinės Pomeranijos žemėje po maudynių Baltijos jūroje nuo pavojingos bakterinės infekcijos mirė moteris. Senyvo amžiaus vokietė priklausė rizikos grupei žmonių, kurių imunitetas nusilpęs, sakė žemės sveikatos ir socialinių reikalų tarnybos direktorius Heikas Willis. Kur tiksliai moteris užsikrėtė bakterijomis, dėl duomenų apsaugos neskelbiama.

Taip pat žinoma apie dar keturis asmenis, užsikrėtusius vadinamaisiais vibrionais, skelbia vokiečių žiniasklaida.

Pareigūnas įspėjo žmones nepanikuoti. Nuo 2003 metų, anot jo, vibrionai pražudė aštuonis žmones. Pernai tarnyba užregistravo 17 infekcijos atvejų, trys jų baigėsi mirtimi.

Turint omenyje, kad jūroje maudosi dešimtys milijonų žmonių, susirgimo rizika esą yra labai maža. Tik išimtinais atvejais kyla pavojus žmonėms, kurių imunitetas yra nusilpęs, senyvo amžiaus asmenims turintiems žaizdų, per kurias bakterijos gali patekti į organizmą.

Vobrio rūšies bakterijos plinta pirmiausiai sūriame jūros vandenyje, kurio temperatūra yra aukštesnė nei 20 laipsnių. Esant žemesnei temperatūrai, jos dažniausiai glūdi jūros dugne.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm: "Nuo 2003 metų, anot jo, vibrionai pražudė aštuonis žmones" - berods, ne ką daugiau 'galus' atidavė ir nuo paukščių gripo, BET - paukščiams tai buvo GENOCIDAS paskelbtas!

Vika

Vika portretas
"Turint omeny,kad juroje maudosi desimtys milijonu zmoniu,susirgimo rizika esa yra labai maza". Ot nuramino! To zmogaus,kuris susirgo ir numire, artimiesiems visai nesvarbu, kad galimybe mirti nedidele. Geriau tegul valdzia pasako,kaip saugotis, o ne rasineja nesamones apie menka uzsikretimo pavoju. Nejaugi nera jokiu priemoniu?

o

o portretas
masonai to ir siekia nes ir musu Pr loja baltija /svari/ tik nezinia kokiam gylyje?......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių