Quantcast

Po gaudynių Estijoje sulaikytas prabangų automobilį pavogęs lietuvis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Estijoje, Tartu apskrityje, buvo sulaikyti du prabangių automobilių vagystėmis įtariami lietuviai, vienas iš jų dideliu greičiu bėgo nuo pareigūnų ir bandė taranuoti jų automobilius.

Kaip BNS pranešė Estijos Policijos atstovė Viktoria Korpan, du lietuviai buvo sulaikyti po maždaug ketvirtą valandą ryto įvykdytos automobilio „Range Rover“ vagystės.

Jos teigimu, prie daugiabučio namo stovėjęs automobilis buvo pavogtas išlaužus jo užraktą, o vagystė truko tik kelias minutes.

Automobilį pavogusiam vyrui išvažiavus iš Tartu link Valgos, policija pradėjo jo sulaikymo operaciją.

„Pradėjome policijos operaciją, žinodami, kad automobilių vagys gali būti ginkluoti ir pavojingi. Todėl, be patrulių, į veiksmus taip pat įtraukėme policijos Specialiųjų operacijų rinktinę ir Greitojo reagavimo grupę“, – Estijos policijos pranešime cituojamas Pietų prefektūros kriminalinio biuro vadovas Rainas Vosmanas.

Nuo policijos sprukęs lietuvis automobiliu dažnai važiavo ir didesniu nei 200 km/val. greičiu, o pareigūnams kelyje pastačius kliūtis, jis pradėjo taranuoti policijos automobilius ir bandė į juos trenktis.

R. Vosmano teigimu, siekdami apsisaugoti, policijos pareigūnai lietuvį nustūmė nuo kelio savo automobiliais.

Pranešama, kad netrukus vyras iššoko iš važiuojančio automobilio ir bandė pabėgti link miško, tačiau jį sulaikė su policijos Specialiųjų operacijų rinktinės šuo Deniro. 

Šios operacijos metu Tartu taip pat buvo sulaikytas ir dar vienas lietuvis, kuris tuo metu laukė bendrininko lydinčiame automobilyje.

Policijos sulaikomas vyras nesipriešino.

Manoma, kad jis gali būti susijęs ir su daugiau Estijoje įvykdytų prabangių automobilių vagysčių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bausme

bausme portretas
Seniau akliavagius kaime teisdavo taip-pagulde po iskeltomis durimis su basliais toki masaza atlikdavo,kad vargselis po dvieju savaiciu krauju spjaudydamas pas Abraoma keliaudavo,Valdziai nei teisti ar kalejime islaikyti nereikejo,nes jokiu musimo zymiu tai nera.,numire gal nuo dziovos.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar uzsparde visgaidzius?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tokiam tai tik trys gramai švino į kaktą vietoje be jokių ceremonijų, .......
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių