Quantcast

Po bokso treniruotės mirė šešiolikmetis

Po bokso treniruotės Rusijoje mirė šešiolikmetis vaikinas. Nelaimė atsitiko Pervouralsko mieste. Apie tai praneša portalas e1.ru.

Pirminiais duomenimis, mirties priežastis – galvos smegenų trauma. Informaciją apie tai Jekaterinburgo portalui patvirtino Sverdlovsko srities tyrimų komiteto spaudos tarnyba.

Incidentas įvyko liepos 6-ąją Pervouralsko miesto sporto mokykloje. Per bokso treniruotę šešiolikmetis vaikinas patyrė traumą.

Jam nedelsiant buvo suteikta medicininė pagalba. Jaunąjį boksininką nuspręsta vežti į ligoninę. Tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko. 

Sportininkas mirė pakeliui į gydymo įstaigą greitosios pagalbos automobilyje.

Dėl šio įvykio iškelta baudžiamoji byla pagal Rusijos baudžiamojo kodekso 109-ąjį straipsnį – mirties dėl neatsargumo sukėlimas.

Dabar tikrinami sporto mokyklos dokumentai, apklausiami jos darbuotojai, liudininkai ir berniuko giminės.

Sverdlovsko srities tyrimų komitetas teigia, kad siekiama nustatyti tikslią paauglio mirties priežastį. Ją po kruopštaus tyrimo pateiks teismo medicinos ekspertai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Mirusio ar traumą gavusio artimiesiems ar gavusiąjam tą traumą yra labai sunku.Iš kitos pusės,labai daug traumų yra ir kt. sporto šakose.Kaip ir pasiekimų bei uždirbamų sumų, nereikia būti super sportininkais,pakanka būti gerais ar pakankamai gerais,būti komandos lyderiu.Juk žinome lietuvius NBA,žaidė ir ledo ritulį,olimpinės,pasaulio,europos varžybos.

Baisūs

Baisūs portretas
Sužvereję vanoidai

Anonimas

Anonimas portretas
Apmaudu...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių