Quantcast

Po atakos Kryme rusų nuotaika smarkiai smuko: vis klausia – už ką?

  • Teksto dydis:

Žinomas Ukrainos tinklaraštininkas Kirilas Sazonovas, ginantis Ukrainą nuo karo pradžios, pakomentavo sensacingus įvykius aneksuotame Kryme.

Per interviu televizijos kanalui „Pryamiy“ vedėjo paklaustas, kaip jaučiasi dėl Krymo oro uoste griaudėjusių sprogimų, K. Sazonovas linksmai pasakė, kad jam malonu. Pagrindinė priežastis – sunaikinti lėktuvai nebešaudys į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas Chersono srityje.

Taip pat K. Sazonovą pralinksmino rusų reakcija į tai, kas nutiko.

„Rusijoje prasideda panika. Nuotaikos drastiškai smunka. Dabar jie užduoda klausimą: „Už ką? Kodėl mes?“. Karas staiga perėjo iš televizoriaus į jūsų namus. Įžengė į neva jūsų Krymą. Ir dabar viskas pasikeitė“, – komentavo jis.

„Kita vertus, atsižvelgiame ir į tai, kad ūsuotasis A. Lukašenka dabar šiek tiek pasikaso galvą ir supranta, kad gali ir pas jį skristi. Kiek laiko dar galite leisti raketas į Ukrainą iš savo teritorijos? Gali būti atsakas. Ir jis dabar labai galvoja, todėl iš visų pusių – psichologiškai, moraliai ir strategiškai – tai yra labai gerai diena mums“, – sakė tinklaraštininkas.


Šiame straipsnyje: rusaiKrymassprogimai Krymekaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių