Quantcast

Pietų Vokietijoje nuo bėgių nulėkė traukinys, žuvo mažiausiai trys žmonės

Pietų Vokietijoje vienam traukiniui penktadienį nulėkus nuo bėgių žuvo mažiausiai trys žmonės, pranešė policija.

Traukinio avarija Bavarijoje įvyko penktadienį apie 12.20 val. vietos (13.20 val. Lietuvos) laiku netoli Alpių kurorto Garmišo-Partenkircheno.

„Per didelę traukinio avariją, 13.55 val. [vietos, 14.55 val. Lietuvos laiku] duomenimis, trys žmonės buvo mirtinai sužaloti ir nenustatytas skaičius traukinio keleivių nukentėjo“, – sakoma policijos pranešime.

Policijos atstovas Stefanas Sonntagas (Štefanas Zontagas) naujienų agentūrai DPA anksčiau sakė, kad per avariją nukentėjo žmonių, bet kol kas neaišku, kokio sunkumo traumų jie patyrė.

Policijos atstovas sakė, kad nuo bėgių nuvirto keli vagonai, ir pridūrė, jog vyksta gelbėjimo operacija.

Kol kas neaišku, kur traukinys važiavo ir kiek jame buvo žmonių.

Dalis geležinkelio atkarpos tarp Miuncheno ir Garmišo-Partenkircheno buvo užblokuota, o traukiniai nukreipti alternatyviais maršrutais, pranešė nacionalinė geležinkelių operatorė „Deutsche Bahn“.

Populiarus kalnų kurortas Garmišas-Partenkirchenas ir aplinkiniai regionai ruošiasi vėliau šį mėnesį vyksiančiam Didžiojo septyneto (G-7) viršūnių susitikimui.

Susitikimas, kuriame dalyvaus ir JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas), birželio 26-28 dienomis vyks Elmau pilyje, esančioje už maždaug 11 km nuo Garmišo-Partenkircheno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Isvada

Isvada portretas
Galimai vietiniu orku ter. aktas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių