Quantcast

Pavedžioti išvesti šunys per nelaimingą atsitikimą pražudė 11-metę

Maskvos srityje esančiame Istros mieste veisliniai šunys uždusino 11-metę mergaitę, kai pasivaikščiojimo metu ėmė žaisti su jos šaliku, naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė šaltinis teisėsaugos institucijose.

„Mergaitė išėjo pasivaikščioti su savo italų mastifų veislės šunimis. Kažkuriuo metu šunys ėmė dūkti su mergaite. Žaisdami su jos ilgu šaliku, šunys prismaugė mergaitę, ir ši mirė. Jos kūną rado praeiviai“, – pirmadienį agentūrai sakė šaltinis.  

Jis pridūrė, kad šunys buvo užmigdyti.

Regioninė prokuratūra pradėjo nelaimės tyrimą.

„Prokuratūra atlieka tyrimą dėl mažametės mirties Istroje. Remiantis pirmine informacija, kovo 21 dieną penktokė išėjo išėjo į lauką, kad šalia namų pavedžiotų italų mastifų veislės šunis. Po kurio laiko ant sniego gulinčią moksleivę su aplink kaklą apsivyniojusiu šaliku pastebėjo jos kaimynas. Jis iškvietė greitąją, tačiau atvykę medikai konstatavo mergaitės mirtį“, – „Interfax“ sakė Maskvos srities prokuratūros atstovė Natalija Grigorjeva.   

Anot jos, tyrimo, kurį pavesta atlikti Istros miesto prokuratūrai, metu bus nustatytos įvykio aplinkybės ir įvertinta, ar buvo laikomasi įstatymų dėl nepilnamečių reikalavimų, įskaitant tėvų pareigų vykdymą. 

Italų mastifai (Cane Corso) – vieni seniausių molosų grupės atstovų. Ši veislė kilusi iš Italijos. Italų mastifų protėviais laikomi senovės Romos koviniai šunys, naudoti gladiatorių kovose. 


Šiame straipsnyje: šunysmirė mergaitėRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tik psichiškai nesveiki žmones laiko tokius šunis namuose.

Vika

Vika portretas
Žurnalistai, mielieji, baikit skiesti nesąmones Tai visiškai neaktualu ir neįdomu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių