Quantcast

Paryžiuje du gyvūnų teisių gynėjai užpuolė mėsininką

  • Teksto dydis:

Paryžiuje pirmadienį sulaikyti du gyvūnų teisių gynėjai, savaitgalį apipylę vieną mėsininką ir jo parduotuvę Paryžiaus turgavietėje raudonu skysčiu, paskelbė prokurorai.

Ekologiškais produktais prekiaujantis mėsininkas buvo užpultas šeštadienį, dirbdamas savo parduotuvėje, esančioje Sen Kanteno dengtame turguje sostinės šiaurinėje dalyje.

„Ruošdamas kliento užsakymą, pajutau, kaip buvau aplietas skysčiu. Paliečiau galvą ir pastebėjau, kad skystis buvo raudonas“, – televizijai BFM sakė mėsininkas.

„Pažiūrėjau į priekį ir pamačiau 15 ar 20 žmonių, stovėjusių šalia prekystalio ir skandavusių „Laisvė ir gynyba gyvūnams“, – tęsė jis.

Įtariamieji vėliau pirmadienį stojo prieš teismą, o antradienį ryte turės pasirodyti Paryžiaus prokuratūroje.

Pastaraisiais mėnesiais prieš vadinamąją rūšių diskriminaciją pasisakantys aktyvistai, laikantys mėsos valgymą amoraliu gyvūnų teisių pažeidimu, nuniokojo virtinę Prancūzijos mėsinių.

Balandį teismas šiaurės Prancūzijoje nuteisė kalėti du aktyvistus veganus dėl virtinės išpuolių prieš mėsininkus, mėsos krautuves ir restoranus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Ir ten yra kvailių, ne vien Lietuvoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip jau būna kai iš didelio rašto išeina iš krašto....

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul džiaugiasi tie debilai, kad mėsininkas jų pačių neišmėsinėjo. O galėjo. Nuo manęs tokie veikėjai tuoj gautų spragilų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių