Quantcast

Pamaskvyje užspeistas ginkluotas įtariamasis žuvo per namo šturmą

Netoli Maskvos esančioje Veškų gyvenvietėje jėgos struktūroms antradienį šturmuojat vieną privatų namą po daug valandų trukusios apsiausties žuvo 61 metų jo šeimininkas buvęs verslininkas, įtariamas neteisėtu šaunamųjų ginklų laikymu, naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė informuotas šaltinis.

„Jėgos struktūrų pareigūnai, dalyvavę operacijoje, paliko įvykio vietą. Užsibarikadavęs vyras žuvo“, – sakė agentūros pašnekovas.

Pasak jo, išlieka pavojus, kad degančiame name detonuos sprogmenys ir šaudmenys, kurių ten gali būti likę.

Antradienį ryte Federalinės saugumo tarnybos (FSB) ir Vidaus reikalų ministerijos (VRM) darbuotojai atvyko į privatų namą šalia Mytiščių, siekdami patikrinti informaciją, kad jo gyventojas, gimęs 1960 metais, neteisėtai laiko ginklų.

Policininkai įtariamojo žmonai parodė teismo išduotą kratos orderį ir įžengė į namo sklypą. Tuo metu namo savininkas per langą į pareigūnus sviedė dvi granatas ir pradėjo pliekti iš automatinio ginklo, anksčiau pranešė VRM.

Saugumo pajėgų operacijai tęsiantis įtariamasis, kuris, kaip anksčiau buvo pranešta, buvo paėmęs įkaitų, „užsiblokavo“ viename iš aukštų, atsišaudė ir tikriausiai padegė rūsį su nelegaliais ginklais.

Vėliau buvo pranešta, kad vyras name likęs „visiškai vienas“. Apie jo galimai laikytų įkaitų likimą detalių neskelbiama.

Per susišaudymą buvo sužeistas į koją vienas specialiųjų pajėgų narys, bet jo gyvybei pavojus negresia, sakė pareigūnai.

Galiausiai saugumo pajėgos apšaudė namą iš raketinių granatsvaidžių, o šaudymas iš namo liovėsi.

Ugniagesiai savo ruožtu ėmėsi gesinti namą, kurį visą apėmė liepsnos.

Įtariamojo vardo policija neskelbia, bet socialiniuose tinkluose pasirodė neoficiali informacija, kad tai 61 metų Vladimiras Bardanovas, anksčiau vadovavęs privačioms saugos bendrovėms.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gal Navalno draugas? Kovojo su režimu ir buvo nužudytas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių