Quantcast

Pakistano premjeras: šalį užklupę potvyniai – baisiausi istorijoje

Niokojantys potvyniai, nuo kurių nukentėjo daugiau kaip 33 mln. žmonių, yra „baisiausi Pakistano istorijoje“, antradienį pareiškė šalies ministras pirmininkas Shehbazas Sharifas (Šehbazas Šarifas).

„Mūsų infrastruktūrai padaryta didžiulė žala, ji paplitusi visame Pakistane“, – sakė jis žurnalistams per spaudos konferenciją, kurioje buvo išsamiai pristatytos vyriausybės pagalbos ir atstatymo pastangos.

Pakistaną nuo birželio siaubiantys musoninių liūčių sukelti potvyniai užtvindė trečdalį šalies teritorijos ir jau pareikalavo per 1 100 gyvybių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasaulį

Pasaulį  portretas
Tai pagal filmą kur buvo sukurta kad artėja pasaulio pabaiga 2012meti tai ir vyksta jau dabar

ROMUALDAS ZUBINAS

ROMUALDAS  ZUBINAS   portretas
LAIKAS PASAULIUI PAŽINTI - NE TIKTAI KOPERNIKO ATRASTUS PIRMĄJĮ BEI ANTRĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS, BET IR KAUNIEČIO - ROMUALDO ZUBINO, ATRASTUS TREČIĄJĮ, BEI KETVIRTĄJĮ, ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS! APIE JŲ EGZISTENCIJĄ, PRANEŠA ROMOS POETAS OVIDIJUS, "FAETONTE"! "FAETONTAS" SIMBOLIZUOJA GAISRUS! PASTARIEJI ŽEMĖJE SIAUTĖS iki ŠIO TŪKSTANTMEČIO PABAIGOS! IKI ŠIO TŪKSTANTMEČIO PABAIGOS, NUO ŠIAURINIŲ KALNŲ ŠLAITŲ, ŽEMĖJE NUSLINKS SNIEGYNAI IR LEDYNAI! DĖL ŠIOS PRIEŽASTIES, VANDENS LYGIS ŽEMĖJE PAKILS PER 20 METRŲ!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių