Quantcast

Pakistane per sprogdinimo išpuolį policijos nuovadoje žuvo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Pakistane per kovos su terorizmu policijos nuovadoje pirmadienį surengtą išpuolį, per kurį sugriuvo pastatas, žuvo mažiausiai trys žmonės, pranešė pareigūnai.

Per naujausią išpuolį prieš Pakistano policiją nuovados pastate Kabalo mieste šiaurės vakarinėje Chaiber Pachtunchvos provincijoje driokstelėjo du sprogimai.

„Žuvo mažiausiai trys žmonės, o dar 17 buvo sužeisti. Dėl žuvusiųjų tapatybės nesame tikri. Tačiau tarp žmonių, kurie buvo nuvežti į ligonines, yra daug policijos pareigūnų“, – naujienų agentūrai AFP pranešė vietos policijos pareigūnas Attaullah Khanas (Ataula Chanas).

„Sprogimai driokstelėjo policijos nuovados viduje ir pastatas visiškai sugriuvo“, – pridūrė policijos aukštesnio rango pareigūnas Khalidas Sohailis (Chalidas Soheilis).

Chaiber Pachtunchvos provincijos gelbėjimo tarnybos atstovas spaudai Bilalis Faizi (Bilalis Faizis) pranešė, jog kitų galimų sužeistųjų paieška dar tik pradedama.

Atsakomybės už išpuolį kol kas niekas neprisiėmė, tačiau du išpuoliai prieš dideles policijos bazes, kurie buvo surengti šiais metais, buvo susieti su Pakistano Talibanu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių