Quantcast

Paauglys Londone apiplėšė ir išprievartavo nėščiąją

  • Teksto dydis:

Neilgai laisve džiaugėsi vaikinas, vėlų vakarą Londone užpuolęs, apiplėšęs ir išprievartavęs nėščią moterį – jis sulaikytas netrukus po nusikaltimo.

Vakar 17-metis Islewortho Karūnos teisme išgirdo nuosprendį – jis už savo poelgį į kalėjimą pasiųstas 8 su puse metų.

Nagrinėjant bylą paaiškėjo, kad kaltinamasis (jo vardą dėl nepilnametystės skelbti draudžiama) yra ne tik šaltakraujis, bet ir godus bei, švelniai tariant, naivus.

Vaikinas nusikaltimą įvykdė pavasario pabaigoje, gegužės 27-osios vakare Felthame, Hatton Road gatvėje. Tada prie stotelėje laukusio jaunuolio apie 23.30 val. priėjo moteris ir paklausė, kur rasti parduotuvę, šis tik parodę kelią ranka, o netrukus ėmė ją sekti ir sulaukęs palankios progos puolė ją iš už nugaros.

Apglėbęs auką užpuolikas ją mušė, atėmė telefoną, grynuosius pinigus ir, grasindamas atsuktuvu, išprievartavo.

30-metė šio nusikaltimo metu laukėsi.

Bandydama atsikratyti užpuoliko ji pažadėjo, kad duos jam 500 svarų sterlingų, kuriuos turi namuose. Tokiu grobiu susiviliojęs vaikinas palydėjo savo auką iki namų, leido jai įeiti vidun, o pats laukė lauke, prieš tai pagrasinęs, jog „nušaus ją jeigu ši paskambins policijai arba neduos žadėtų pinigų“.

Tačiau namuose moteris kitu telefonu paskambino policijai, o jos nesulaukęs jaunuolis pasišalino. Netrukus pasirodę pareigūnai jį susekė pėsčiomis – įtariamasis sulaikytas netoliese, asmens kratos metu pas jį rastas nukentėjusiosios telefonas, pinigai, atsuktuvas.

Teismui visiškai užteko neginčijamų jo kaltės įrodymų.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/paauglys-londone-apiplese-ir-isprievartavo-nesciaja



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinkis

Pinkis portretas
tulpe maisai biski

Vajė

Vajė portretas
tai britai neišmoko savų berniukų masturbuotis? Tik įkala nesveiką kiekį minčių apie seksą? Tai bent lytiškai nusišvietę.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis jaunasis demokratijos kovotojas, o jeigu dar negras tai dviguba Europos vertyve.. Spjauk i snuki normaliam tolerastui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių