Quantcast

Norvegų policija areštavo su vogtu greitosios pagalbos automobiliu siautėjusį asmenį

Norvegijos policija areštavo ginkluotą vyrą, kuris, kaip teigiama žiniasklaidos pranešimuose, antradienį siautėjo Osle su pavogtu greitosios pagalbos automobiliu ir partrenkė kelis žmones, tarp jų – mažiausiai vieną kūdikį.

Policija nurodė ieškanti antro įtariamojo – šviesiaodės moters juoda striuke, maždaug 1,65 m ūgio, „kuri atrodo apsvaigusi“ ir tikriausiai dalyvavo incidente.

„Kol kas neturime jokios informacijos, kuri rodytų, kad visa tai būtų susiję su teroru“, – Oslo policija nurodė socialiniame tinkle „Twitter“

Televizija TV2 pranešė, kad areštuotas vyras eina ketvirtą dešimtį metų, o ieškoma moteris – trečią dešimtį. Abu jie yra policijai žinomi Norvegijos piliečiai.

„Perėmėme greitosios pagalbos automobilio, kurį buvo pavogęs ginkluotas vyras, kontrolę“, – kiek anksčiau tviteryje pranešė Oslo policija.

„Buvo paleista šūvių įtariamajam areštuoti, jis nėra sunkiai sužeistas“, – priduriama pranešime.

„Moteris su vaikišku vežimėliu ir pagyvenusi pora buvo partrenkti ar turėjo skubiai pulti iš kelio“ pavogtai mašinai, kitoje tviterio žinutėje nurodė policija.

Norvegijos naujienų agentūra NTB pranešė, kad minėtame vaikiškame vežimėlyje buvo septynių mėnesių dvyniai, kurių vienas buvo nesunkiai sužeistas ir yra gydomas ligoninėje. Apie kito vaiko būklę informacijos kol kas nepasirodė.

Televizijos reportažuose buvo matyti apvirtęs vaikiškas vežimėlis šalia nuversto kelio ženklo.

Policija šaudė į užgrobto greitosios pagalbos automobilio padangas, o įtariamasis atsišaudė, NRK sakė liudininkai.

Policija greitosios pagalbos automobilį pradėjo persekioti po to, kai jis atsitrenkė į vartus prie vieno gyvenamojo pastato.

Televizijos parodė apgadintą „Mercedes“ greitąją su keliomis tikriausiai kulkų paliktomis skylėmis priekinėse kairiosiose durelėse.

Incidentas įvyko gyvenamajame rajone Oslo šiaurėje. Netoliese esančios mokyklos mokiniams ir vaikams viename darželyje buvo nurodyta likti viduje.

Įvykio vietoje buvo dislokuota daug policijos pareigūnų, o kai kurie iš jų buvo gerai ginkluoti.

Įtariamojo motyvai kol kas neaiškūs, nurodė policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ausrina marina povelnioniene

Ausrina marina povelnioniene portretas
Tai buvo chirurgas, mano draugas is afrikos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių