Quantcast

O. Arestovičius nesusivaldė ir pratrūko keiksmais: to niekada nebus!

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksejus Arestovičius teigė, kad Ukrainos kariuomenė tam tikrais aspektais pralaimi Rusijos kariuomenei. Jis atkreipė dėmesį į problemas, susijusias su rezervų kaupimu, skelbia UNIAN.

O. Arestovičius tai pareiškė per pokalbį su Rusijos žmogaus teisių aktyvistu Marku Feiginu.

„Rusijos kariuomenei pralaimime pagal tempą – jie rezervus kaupė anksčiau nei mes. Mes atsiliekame, o tai labai apsunkina situaciją fronte. Dėl to Rusijos kariuomenė gali grįžti į mūsų šalies šiaurę ir padidinti puolimus Chersono-Zaporižios linijoje“, – spėjo Ukrainos prezidento patarėjas.

Jo teigimu, Ukrainos visuomenėje vyksta skilimas, kurį sukelia karo nuovargis ir daugybės šalių pretenzijos viena kitai.

„Žmonės pradėjo kelti isteriją ir jiems reikia kažkokio paaiškinimo. Šis etapas atėjo, ir tai buvo neišvengiama, bet tai truks apie mėnesį – gal pusantro, kol atvyks Vakarų pagalba, kuri stabilizuos situaciją“, – akcentavo O. Arestovičius.

Taip pat Ukrainos prezidento patarėjas nestokodamas emocijų sureagavo į kai kurių Europos šalių pasiūlymą Ukrainai pasidalyti savo žemėmis su Rusija. Jis pabrėžė, kad kai kurie sąjungininkai iš Vakarų mano, kad Kremlius nori taikos, o Kyjivas – ne, todėl naudoja tokį spaudimo būdą.

„Dabar imsiu keiktis... Šiandien esu piktas, vertindamas šiuos dalykus. O gal eikit jūs n****i, d********i, b**t! Mūsų šalyje liejasi kraujas, žūsta vaikai – to niekada nebus“, – plūdo O. Arestovičius.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeOleksejus ArestovičiusRusijos kariaiUkrainos žemės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių