Quantcast

Nuteista seksą su paaugliu filmavusi moteris

  • Teksto dydis:

Anglijoje bausmę išgirdo moteris, kuri išnaudojo dvigubai jaunesnį paauglį seksui, lytinius santykius ir visa tai filmavo.

Penktadienį Carlisle’o Karūnos teismas nusprendė, kad 27 metų Sophie Hindmarch (27 m.) įkalinama 9 mėnesiams už nusikaltimus, įvykdytus 2019 metais.

Tąkart trijų vaikų motina programėlėje „Snapchat“ susipažino su 13-mečiu, kurį pasikvietė į savo namus ir užsiėmė su juo seksu miegamajame. Bylos nagrinėjimo metu nustatyti iš viso devyni tokie epizodai. Vieno iš jų metu moteris lytinį aktą nufilmavo – vaizdo įrašas rastas jos telefone.

Netinkami moters ir dvigubai jaunesnio paauglio santykiai išaiškėjo, kai berniukas apie juos prasitarė savo tėvui.

Penritho gyventoja S. Hindmarch savo kaltę teismo proceso metu neigė. Tokį jos elgesį bandyta teisinti potrauminio streso sindromu, mat britė anksčiau yra patyrusi smurtą, tačiau policijos atstovai priminė, jog ji žinojo, kad elgėsi blogai, mat bandė slėpti savo poelgio pėdsakus.

Ji kalėjime privalės praleisti pusę bausmės termino, likusį laiką bus sąlyginai išleista į laisvę.

Nukentėjusiuoju pripažinto berniuko tėvai baiminasi, kad tokia patirtis neigiamai paveiks jo ateitį.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/nuteista-seksa-su-paaugliu-filmavusi-moteris?fbclid=IwAR03-l0pzXyaBfCxkxNnXRalCwjes-YLPfF228YiTzThMuEybtueSw544YA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilius

Vilius portretas
negerai bet buna,manau bausme adekvati ir to užtenka,o vyrukui jei sržeksas buvo geras,liks geri prisiminimai.

Ji

Ji portretas
O kai poderasai paauglius pasigave turskina nenuteiset nė vieno vaikų tbirkintojus radzevicius kiek istvirkino kiek suluošinti ar nuteiset nors kartą

straipsnelis

straipsnelis portretas
''kauno tiesoje'' kosmonautikos dienos proga ............ busimiems kosmonautams
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių