Quantcast

Norvegijoje užfiksuotos 82 mirtys po vakcinacijos nuo koronaviruso

Norvegijoje po vakcinacijos nuo koronaviruso mirė 82 senelių namų gyventojai, jų mirties priežastis – gretutinės ligos.

Tai ketvirtadienį pranešė Norvegijos vaistų agentūra.

„Iki šiol išnagrinėti 82 pranešimai apie vyresniosios kartos pacientų mirtį po vakcinacijos, dauguma jų buvo senelių namų gyventojai. Daugelis paskiepytųjų – labai silpnos sveikatos. Todėl tikėtina, kad mirtis gali ištikti vakcinacijos laikotarpiu, bet čia nebūtinai egzistuoja priežasties ir pasekmės ryšys. Daugeliu atvejų buvo pareikšta, kad įtarimų dėl mirties sąsajų su vakcinacija nėra, velionis užgeso nuo pagrindinės ligos“, - sakoma žinybos pranešime.

„Bet negalima atmesti, kad įprastinio šalutinio vakcinos poveikio padariniai, pavyzdžiui, temperatūra ir pykinimas, galėjo turėti įtakos pagrindinei silpnos sveikatos pacientų ligai“, - pridūrė agentūros atstovai.

Iš viso agentūra gavo daugiau kaip 900 pranešimų apie vakcinos šalutinį poveikį.

Šiuo metu Norvegijoje naudojamos „Pfizer“ ir „Moderna“ vakcinos. Vasarį į šalį bus atgabenta „AstraZeneca“ vakcinos siunta.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Noo

Noo portretas
Kai žmogelis jau viena koja grabe, ko čia stebėtis.... Logiška.

Kur teisybe?

Kur teisybe? portretas
Tai kas senas zmogus mirsta nuo koronos, tai viskas ok, korona atseit, o ne nuo senatves ir gretutiniu ligu, bet o taciau, kai senas zmogus mirsta nuo skiepo, tai jau ne skiepo kalte, o gretutines ligos ir senatve. Kur teisybe? Pasiklydusi anapus....

jonelis

jonelis portretas
ponai, patarejai visokie sam specialistai , prašome kuo greičiau pradėti patalpų kvercavimą.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių