Quantcast

Nelegalus lietuvio verslas Anglijoje: augino kanapių už 100 tūkst. svarų

  • Teksto dydis:

Anglijoje gyvenančių lietuvių, rodos, jau lengvai nebenustebinsi apie Piterboro mieste tautiečių daromus nusikaltimus. Kas keletą savaičių šiame mieste sučiumpami kanapių augintojai būna lietuviai, kurių nelegalus verslas vertinamas dešimtimis, o kartais ir šimtais tūkstančių, skelbia anglija.today.

Šįkart teisėsaugai įkliuvo 32-ejų lietuvis Aivaras Jarašūnas, gyvenęs Piterbore. Jo namuose pareigūnai aptiko kanapių, kurių vertė net 100 tūkstančių svarų.

Savo namus lietuvis buvo pavertęs tikra kanapių auginimo ferma – įmontuotos šildymo sistemos, specialios lempos, džiovinimo lentos.

Per reidą policija pastebėjo, kad nelegalių narkotinių medžiagų yra ne tik viename miegamųjų, bet ir specialiai tam įrengtoje palėpėje.

Sulaikant lietuvį paaiškėjo dar viena netikėta detalė – A. Jarašūnas buvo deportuotas iš JK ir neturėjo teisės į ją grįžti ir gyventi. Šios aplinkybės, kaip lietuvis vėl atsirado Anglijoje, vis dar tikslinamos.

Sausio 10 d. lietuvis Piterboro teisme išgirdo nuosprendį – kalėjime jis praleis devynis mėnesius ir dvi savaites, o paskui bus išduotas orderis jį deportuoti iš šalies.

„Šis didžiulis derlius vertinamas apie 100 tūkstančių svarų, jis būtų parduotas kriminalinėje aplinkoje, nelegaliai. Mūsų komanda aktyviai dirba su narkotikų augintojais ir platintojais. Šiuo atveju, A. Jarašūnas nei neturėjo leidimo būti šalyje, atlikęs bausmę – jis galutinai bus deportuotas“, – buvo skelbiama teisme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
,,,,cha ,jumoras ,,,bet!!!tas vyrukas galetu dirbti kokiai formacijai legaliai ir butu okei ,nes zmogus turi makaule
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių