Quantcast

A. Navalno žmona kreipėsi į V. Putiną

Rusijos opozicijos veikėjo Aleksejaus Navalno sutuoktinė Julija kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, reikalaudama leisti perkelti Omsko ligoninėje esantį jos vyrą gydytis į Vokietijai.

„Šiuo metu mano sutuoktinis Aleksejus Navalnas yra Omsko 1-ojoje klinikinėje greitosios pagalbos ligoninėje sunkios būklės. Manau, kad Aleksejui Navalnui reikia kvalifikuotos gydytojų pagalbos Vokietijoje. Nuo rugpjūčio 21 dienos 12 val. mes turime galimybę nedelsiant pervežti Aleksejų, prižiūrint aukščiausio lygio gydytojams. Oficialiai kreipiuosi į jus, reikalaudama leidimo pervežti Aleksejų Navalną į Vokietiją“, – parašė J. Navalnaja.

A. Navalno atstovė spaudai Kira Jarmiš kreipimasi į Rusijos prezidentą paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“. Jis buvo išsiųstas penktadienį į prezidento „elektroninį priimamąjį“, patikslino Kovos su korupcija fondo (FBK) direktorius Ivanas Ždanovas tviteryje.

A. Navalnas, 44 metų teisininkas ir kovos su korupcija aktyvistas, Rusijos prezidento Vladimiro Putino kritikas, ketvirtadienį buvo hospitalizuotas Sibiro mieste Omske, kai skrydžio iš Tomsko į Maskvą metu prarado sąmonę, o lėktuvas buvo priverstas skubiai nusileisti.

Jo atstovė Kira Jarmyš ketvirtadienį sakė, kad A. Navalnas nuo ryto nieko nevalgė, tik išgėrė arbatos, kurios nusipirko Tomsko oro uoste. Ji kėlė prielaidą, kad aktyvistas galėjo būti apnuodytas.

Šiuo metu A. Navalnas yra komos būsenos, jam prijungtas dirbtinio plaučių ventiliavimo aparatas. Pasak jo gydytojų, pervežimas gali būti pavojingas jo gyvybei.

Penktadienio naktį iš Niurnbergo į Omską išskrido lėktuvas, kuriuo norima perkelti A. Navalną į vokiečių kliniką. Pervežimą parengė fondas „Cinema for Peace“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Žmogus nori apšviest tamsuoliam ir varguoliam smegenis,bet matosi pagal komentarus kad tokiem kaušagalviam be šansų ką nors įrodyt,gera patarlė ,,Gimes šliaužioti niekada neskraidys,,Palaikykit Putiną tamsuoliai varguoliai!

Anonimui

Anonimui portretas
Ar bent pats supranti, kaip putino šutvė apvogė visus ruskius, tame tarpe ir tave patį,-tau dabar nereikėtų dirbti trolių fabrike, ir rašinėti komentarų pagal užsakymus.. turtingiausia pagal išteklius ir teritorijà pasaulio valstybė, o pusė žmonių šitoje išvogtoje valstybėje gyvena žemiau arba ant skurdo ribos..bet šita sketanagių avių tauta net nesupranta, kad juos apvaginėja, ir toliau šlovina vagis valdžioje..

Nu bl

Nu bl portretas
Rado I ką kreiptis,didžiausia zmogzudi,vagį,bandita.kas čia per propaganda,navalnas šaunuolis,kad kovoja su visa putkos sutve,tik gaila putkos užsakymu ilgai negyvens.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių