Quantcast

Naujajame Orleane per išpuolius nušauti trys žmonės, dar keli sužeisti

  • Teksto dydis:

Naujojo Orleano policijos departamentas tiria antradienio vakaro išpuolius, kai vos keli kilometrai nuo anksčiau tą pačią dieną įvykusio Užgavėnių (Mardi Gras) karnavalo vietos buvo nušauti trys žmonės, o dar keli buvo sužeisti.

Policijos atstovė Ambria Washington (Ambrija Vašington) sakė, kad keletas įtariamųjų antradienį vakare pradėjo šaudyti į gatvėje buvusius žmones. Ji pridūrė, kad po to nukentėjusieji automobiliu nuvažiavo į netoliese esančią degalinę.

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad buvo šaudoma per vakarėlį vienuose namuose.

Minėtoje degalinėje „La Express“ ant raudono sedano „Nissan“ galinės sėdynės matėsi viena žuvusi auka. Degalinė yra 3,2 km nuo tos vietos, kur vyko antradienio karnavalas.

Kitą sunkiai sužeistą vyrą gelbėtojai nuvežė į ligoninę, bet ten jis mirė. Likę trys nukentėjusieji į ligoninę buvo nuvežti privačiais automobiliais.

Nusikaltimo motyvo policija kol kas nežino. Žuvusiųjų ir sužeistųjų vardai ir amžius neskelbiami.

Aplink degalinę stovėjo policijos automobiliai su įjungtais švyturėliais, vieta buvo aptverta geltona policijos juosta. Pareigūnams dirbant šalia susirinko dešimtys žmonių, kurių daugelis vilkėjo Užgavėnių spalvų – geltonus, violetinius ir žalius – drabužius.

Anksčiau antradienį per du incidentus, kai buvo šaudoma netoli tradicinio karnavalo maršruto, buvo sužeisti trys žmonės, o vienas jų vėliau mirė ligoninėje, pranešė Naujojo Orleano policija.

Pirmasis iš šių incidentų įvyko maždaug 15 val. 15 min. vietos laiku. Policijos vyresniojo inspektoriaus pavaduotojas Paulas Noelas (Polas Noilas) sakė, kad vienam vyrui kulka pataikė į galvą ir kad jo būklė buvo kritinė.

Taip buvo pašautas paauglys; jis sužeistas į koją, jo būklė stabili.

Policijos viršininkas Michaelas Harrisonas (Maiklas Harisonas) sakė, kad antras šaudymas įvyko kilus muštynėms Į ligoninę buvo nuvežtas vyras, į kurį pataikė dvi kulkos. Vėliau jis dėl sužalojimų mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių