Quantcast

Nauja grėsmė protestuotojams Minske: gali pradėti atiminėti vaikus

Minsko prokuratūra drauge su milicija ieško tėvų, kurie į protesto akcijas ateina su vaikais, ir vėliau tai gali tapti pagrindu sprendimams dėl nepalankių sąlygų šeimoje.

„Pradėtas tėvų, kurie dalyvavo akcijose su mažamečiais vaikais, išaiškinimo darbas... Sostinės prokuratūra nusiuntė Minsko miesto vykdomojo komiteto Vyriausiajai vidaus reikalų valdybai atitinkamą laišką“, – penktadienį paskelbė prokuratūra.

Ji nurodė, jog vėliau atitinkamos institucijos bus informuotos apie šiuos faktus, kad būtų „sprendžiamas klausimas dėl galimai nepalankių sąlygų šeimoje“.

„Siekdami užkirsti kelią galimiems įstatymų dėl masinių renginių ir tėvų pareigų... pažeidimams, prokuratūros darbuotojai Minske jau paskelbė 140 oficialių įspėjimų. Šis darbas bus tęsiamas“, – pabrėžė prokuratūra.

Baltarusijoje jau daugiau kaip mėnesį vyksta beprecedenčiai protestai dėl rugpjūčio 9-ąją įvykusių prezidento rinkimų, kurių laimėtoju buvo paskelbtas Aliaksandras Lukašenka, vadovaujantis šaliai nuo 1994 metų. Opozicija ir Vakarų šalys šiuos rinkimus laiko suklastotais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kavenskis

Kavenskis portretas
Jauciasi seimo nares D.Sakalienes pasvinkes kvapas....

Klausimėliui

Klausimėliui portretas
Dink, troli sušiktas.

klausimėlis

klausimėlis portretas
O jeigu pas mus vedžiotų vaikus į nesankcionuotas demonstracijas, kurias (tie vaikų vedžiotojai tai žino) persekioja policijos pajėgos naudodami spec priemones? Kaip į tai reaguotų mūsų vaikų teisės? Vadinasi teisingai dirba Minsko vaikų teisės. Kaip galima prisidengus nekaltais vaikais eiti į demonstracija kurias vaiko policija, o paskui rėkti , kad iš jų atima vaiką. Demosntruokis tu pats iki pamėlynavimo, bet kam savo vaikus kišti į peklą. Nei gėdos, nei sąžinės neturi tie mulkiai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių